outlook ayarıselam arkadaşlar konuyu tam olarak nereye açacağımı kestiremedim o yüzden buraya yazıyorum gerek görürlerse mod arkadaşlar ilgili yere taşır :) sormak istediğim outlook da gelen maillerin aynı zamanda bir kopyasının
Konu diyonisos06 tarafından açılmış, 603 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
outlook ayarı konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 603. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4497 Yer: Başkent
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 103
|
selam arkadaşlar konuyu tam olarak nereye açacağımı kestiremedim o yüzden buraya yazıyorum gerek görürlerse mod arkadaşlar ilgili yere taşır
![]() sormak istediğim outlook da gelen maillerin aynı zamanda bir kopyasının başka bir maile de gitmesini istiyorum network dışı bir mail (örneğin yahoo,hotmail uzantılı) adresinede gitmesini istiyorum böyle bişi yapılabilirmi ve nasıl yapılabilir ben epey uğraştım ama bi yol bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19468
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
outlooktan değilde mail sunucusundan yönlendirebilirsin
örn: mailenable kullanıyorum orada redirect olayı war sana gelen mailleri hem outlookuna hemde diğer belirttiğin adrese gönderiyor![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83759
Karma etkisi: 6
|
Araçlar, İleti Kuralları ve Posta'yı seç.Yeni Kural oluştur seç. Bütün gelen mailler başka adrese yönlenecekse, üstdeki seçenekden en altı seç TÜM İLETİLER İÇİN, alt'dan da KİŞİ ADLI KİŞİYE İLET seç.Altda mavi kişi yazısına tıkla adresi yaz bu kadar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52433 Yer: Eşşen ****
Karma etkisi: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9300
|
bende başka bi konu açmayhayaım buraya sorayım bari tabi diyonisos arkdaşımın izniyle.
bana çok spam mail geliyor. onları engellemek için ne yapabilirim? outlook express kullanıyorum. teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83759
Karma etkisi: 6
|
Spam Engelleyen Programlar var onlardan kullanabilirsiniz veya outlook içinde engelle bölümünden hosting engellerseniz o hostingden gelen mailler engellenir.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|