Outlook sorunuarkadaşlar outlookta su sorunu veriyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim http://e1201.hizliresim.com/t/j/1ux8z.jpg
Konu bykarinca tarafından açılmış, 180 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Outlook sorunu konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 180. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495637
Karma etkisi: 1445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 144332
|
arkadaşlar outlookta su sorunu veriyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
onu nette arattım bulamadıgım icin buraya yazdım
birde söyle bir hata çıkıyor ![]() Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ? bana ip adresini kabul etmedigi icin olabilir dediler ama ben onunda nasıl yapıldıgını bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirm |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #286035
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
Office 2003-2007-2010 Kullanıyorsunuz ? 2003 Gibi Görünüyor. IP İle İlgili 1 Sorun Değil. Araçlar E-posta Hesapları'ndan Var Olan E-Posta Hesabını Görüntüle Veya Değiştirden, Şifreniz Gelen Mail Sunucunuz Ve Giden Mail Sunucunuzu Girmek Suretiyle Yeniden Profilinizi Oluşturabilirsiniz. Önemli: Gelen Sunucu POP3: 110 Giden Sunucu SMTP: 2525 Yukarıdaki Yolları Takip Ettikten Sonra Sorun Çözülmediyse Burada Belirtin, Şuan Acil Pc Başından Ayrılmam Gerekiyor, İşe Gideceğim. 17.01.2012 (Yarın) Sabah, En Geç Saat 10:00 İtibariyle Tamemen Yardımcı Olurum. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
|
İşletim Sisteminiz XP ise, En Direkt C:\Program Files\Common Files\System\MSMAPI\1055 Scanpst Onarmayı Deneyin, Değilse Outlook Dosyasında Yine de Olmazsa Ancak Yarın Yardımcı Olabilirim.
Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
|
Çok Özür Dilerim, Bahsettiğim Süre İçinde Cevap Veremediğim İçin.
Sorunun/Hatanın Göndermiş Olduğunuz Ekran Görüntüsünü Kontrol Ettiğimde; Gelen/Giden Sunucu Ayarlarınızın Yanlış Yapıldığı Görülmüştür. Not: Outlook Bekleme Ekranından Araçlar/E-Posta Hesapları/Profiliniz Tıkladıktan Sonra; Açılan Ekranda (Solda) Kullanıcı Bilgileri Başlığı Altında; Adınız Soyadınız: Adınız Soyadınız E posta Adresiniz: Outlook Adresiniz Kullanıcı Adı: Outlook Adresiniz Parola: Şifreniz Açılan Kutucukta (Sağda) Sunucu Bilgileri Başlığı Altında; Gelen posta sunucusu (POP3) : mail1.Outlook Uzantınız Örnek; user@wardom.com.tr Giden posta sunucusu (SMTP) : mail1.Outlook Uzantınız Bu Ayarların Altında; Diğer Ayarlar Sekmesi Mevcut Tıkladıktan Sonra Açılan Ekranda; Genel Sekmesinde Posta Hesabı Kutucuğuna; mail1.Outlook Uzantınız Yazın. Giden Sunucusu Sekmesine Tıklayın; Giden Sunucum (SMTP) İçin Kimlik Doğrulaması Gerekiyor. Kutucuğunu İşaretleyin. Hemen Altında Gelen Posta Sunucum İle Aynı Ad Ayarlarını Kullan'ı İşaretleyin. Bağlantı Sekmesinde; Yerel Ağımı (LAN) Kullanarak Bağlan. Kutucuğunu İşaretleyin. Gelişmiş Sekmesine Tıklayın; Gelen Sunucusu (POP3) : 110 Giden Sunucusu (SMTP) : 2525 Yapıp Tamam/Uygula Dedikten Sonra Çıkabilirsiniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=520328 Not: Yukarıda Tarafımdan Yazılanları Tamamen Gerçekleştirmeniz Doğrultusunda, Outlook, Sorununuz Çözülecektir. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
dediklerinin aynısını yaptım ancak hala aynı hatayı alıyorum
şirkette 4 tane bilgisayar var 3 tanesinde outlooktan ne email alabiliyorum nede yollayabiliyorum birinden sadece gelenleri göruyorum ancak gönderemiyorum 1 haftadır aramadıgım site yer kalmadı en sonunda cıldıracagım |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Outlook 2010 All-in-One For Dummies | Cesc0405 | E-book | 0 | 30-09-2010 07:11 |
| Outlook 2010 All-in-One For Dummies | Cesc0405 | E-book | 0 | 21-09-2010 20:57 |
| Windows 7 Batarya Sorunu Doğrulandı | Elvis | Donanım Haberleri | 2 | 04-02-2010 13:37 |
| Outlook sorunu !Yardım lütfen | karahan09 | Genel | 6 | 15-10-2009 10:54 |
| MS Outlook ile Haber Gruplarına (NNTP) Bağlanma | Mr.666 | Networking - Ağ Güvenliği | 5 | 20-08-2006 12:27 |
|
|