özel arama motorusevgili forumdaşlar herkese selam, internet üzerinde yaptığım aramalarda karşılaştığım zorluklardan dolayı konuyu burada tartışmaya ve paylaşmaya karar verdim.Sorunum şu: çeşitli kategorilerde 200 e yakın yerli-yabancı legal-illegal forumlara üyeyim. Bana öyle
Konu nihatikier tarafından açılmış, 726 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
özel arama motoru konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 726. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72778
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
sevgili forumdaşlar herkese selam,
internet üzerinde yaptığım aramalarda karşılaştığım zorluklardan dolayı konuyu burada tartışmaya ve paylaşmaya karar verdim.Sorunum şu: çeşitli kategorilerde 200 e yakın yerli-yabancı legal-illegal forumlara üyeyim. Bana öyle bir arama programı veya motoru lazım ki; arayacağı forumları manuel olarak ben ayarlayayım.Örneğin aradığımı, üye olduğum forumlarda arattırayım. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=155740 Bunu da arama motorunda veya arama programında ben yönlendireyim. Biraz imkansız gibi geliyor ama sanal alemin kendisi imkansız.Böyle bir programın var olduğunu düşünüyorum.Yardımcı olacaklara teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48562
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 976
|
bulursan haber ver
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #143057 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 722
|
Şu an bildiğim kadarıyla öyle bir sistem yok.
Ama dediğinizi üye olduğunuz sitelerin içinden teker teker yapabilirsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51666
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8847
|
ben bir internet sitesine site içi arama motoru koydum. Bu arama motoruna arama kritelerlerini ve arama sonucunda verdiğim kriterlere göre gitmesi gereken sayfayı admin sayfasından kendim ayarlayabiliyorum. Sende localhostunda çalıştırabilirsin eğer istersen böyle birşey tabiki
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|