Özel Jquery Box - Site açıldığında, siteyi karartıp önünüze çıkan özel box.Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanlarda siteme koymak için, jquery boz eklemeye çalıştım. fakat bu boxlar, sürekli kare ve dikdörtgen şeklinde hazırlanmış. Bende oturup yeniden yazmaya karar verdim ve kendi box ımı
Konu owl1989 tarafından açılmış, 240 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Özel Jquery Box - Site açıldığında, siteyi karartıp önünüze çıkan özel box. konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 240. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #380707 Yer: Manisa
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642
|
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanlarda siteme koymak için, jquery boz eklemeye çalıştım. fakat bu boxlar, sürekli kare ve dikdörtgen şeklinde hazırlanmış. Bende oturup yeniden yazmaya karar verdim ve kendi box ımı oluşturdum. Eğer sizde web sitenize, site açıldığı zaman arka planı karartıp önünüze çıkan reklamlar, yada tanıtımlar eklemek isterseniz, Bu .js tam size göre. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511365 Standart olarak sürekli kare dikdörtgen şeklinde çıkan jquery box lardan değildir. Bu Jquery box tamamen istediğiniz ölçülerde (png yada gif) resimler kabul eder. -Caps- ![]() -Link- http://www.masterofcodes.com/jquery_box/deneme/ -Not- İlk Çalıştırdığınızda çalışır. fakat, daha sonra sayfayı yenileyerek çalıştıramazsınız. local'de sürekli olarak çalışmaktadır. Buda tamamen host içerisinde saçma bir yerde duruyor olmasından kaynaklanır. sitenize entegre ettiğinizde sorun yaşamazsınız. Kolay gelsin |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| bu haftaki derbi ne olur | By_Lopez | Çöp Kutusu | 29 | 15-12-2004 17:15 |
| IDDAA | TARIK | Çöp Kutusu | 2 | 15-12-2004 12:52 |
| Kady crack bolumunde yeterı derecede yardımcı oluyormu? | NorthWind | Çöp Kutusu | 19 | 13-12-2004 21:38 |
| gs-fb | cool_hack | Çöp Kutusu | 0 | 13-12-2004 02:18 |
| Azureus un bilinen açıkları var mı? | Raorrr | Exploiting | 7 | 05-12-2004 02:43 |
|
|