Özel Trojan Hakkında Bilgi istiyorumMerhaba Mehmet Bey, Ben bu özel trojan hakkıında biraz bilgi istiyorum ama istediğim bilgi genel özellikleri değil altyapısı ama tabiikide kaynak kodları değil :D 800 TL vereceğimiz için kafamdaki tüm
Konu castle_cemil tarafından açılmış, 573 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #503469
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71557
|
Merhaba Mehmet Bey,
Ben bu özel trojan hakkıında biraz bilgi istiyorum ama istediğim bilgi genel özellikleri değil altyapısı ama tabiikide kaynak kodları değil 800 TL vereceğimiz için kafamdaki tüm soru işaretlerinin çözülmesini istiyorum Öncelikle sanırım bu trojan internet explorer trojeni çalıştırma,download,upload,ekran görüntüleri,web cam görüntüleri bunları bir bilgisayardan bir bilgisayara göndermek için port açılmıyormu açılmıyorsa nasıl oluyorda kullanıcının kontrolü dışında dosya upload ediliyor? yani ben bir siteye girdiğimde file nesnesine tıkladığımda dosyayı seçip upload ediyorum, ben dosya seçmeden script upload edemez edilseydi herkes trojan yazardı değil mi bu olayın hangi mantıkla yapıldığını merak ediyorum.Zaten diğer tüm özelliklerin kafamda mantıklı açıklaması var.Saygılarımla şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #500856
Karma etkisi: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93495
|
port açılmadıgını kim sölediki :S port açılıyor
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #503469
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71557
|
ozaman bilinen ve antivirüslerin tanımadığı bir portu kullanıyor demekki
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Reverse connection ile yollamaktadır dosyaları.
Port açmanız gerekir ancak nasıl açılacağını her zaman adım adım bütün üyelere anlatmaktayım. Hiç bir problem yaşamazsınız . |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mustafa Kemal Atatürk Hakkında Bilinmesi Gereken 30 Şey | megastar | Mustafa Kemal ATATÜRK | 69 | 13-03-2010 19:38 |
| 238 Adet DEV klip Arsivi özel Cep icin 3gp böle Kalite baska bir yerde yok, Kacirma! | SQUIRE | Cep Telefonları | 10 | 18-07-2007 04:36 |
| Microsoft Windows XP Service Pac 2 Özellikleri | Melez Prens | İşletim Sistemleri | 5 | 04-07-2006 13:20 |
| bazı terimler hakkında bilgi istiyorum | dartanyan17 | Tasarım - Logo - Template ve Fontlar | 2 | 21-05-2005 18:25 |
|
|