Palin Genesis 4.0Palin Genesis dünyanın en gelişmiş irc savaş programı. Bu program ile ister kendi IP numaranız ister Sock 4/5 ister proxy ile ircte kanal veya nicke saldırı düzenleyebilir, mesaj olarak istediğiniz
Konu TARIK tarafından açılmış, 10684 kişi tarafından görüntülenip, 59 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Palin Genesis 4.0 konusundaki toplam yorum: 59, okunma sayısı: 10684. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
Palin Genesis dünyanın en gelişmiş irc savaş programı. Bu program ile ister kendi IP numaranız ister Sock 4/5 ister proxy ile ircte kanal veya nicke saldırı düzenleyebilir, mesaj olarak istediğiniz alternatifi kullanabilirsiniz.
Hazırladığınız proxy listesini kaydettikten sonra 'Load Proxy List' sekmesine tıklayın, daha sonra 'Server Setup' sekmesini açarak üstteki kısma botları sokacağınız serveri (örn: irc.undernet.org), alttaki boşluklara da sırasıyla server clientlerinin dns numaralarını ve portlarını yazın. Kullanılmasını istediğiniz serverlerin sağındaki kutucuğun ise 'Enabled' pozisyonunda olması gerekiyor. Bu ayarlardan sonra ana menüde saldırmak istediğiniz nick veya kanalı, ident ve fullnamenizi, proxy çeşidini ve hızınızı seçtikten sonra 'Start Connecting Clones' seçeneğine basın; cloneler bağlanmaya başlayacaktır. Eğer kendi IP'iniz üzerinden bağlanıyorsanız clone sayısının 5'i geçmemesini öneririz, aksi takdirde sunucudan akill yeme olasılığınız çok yüksek. Çalışan proxy listelerini ise ; http://www.atomintersoft.com/product...roxy-list/?p=8 http://www.astalavista.com/privacy/l...xyserver.shtml adreslerinden bulabilirsiniz. Artık bazı şeyleri aştım diyorsanız ve ircten zevk almanın yeni yollarını arıyorsanız Palin Genesis http://www.angelfire.com/dc/tazzone/P.zip Türkce Yamasınıda Vermezsek Olmaz ![]() Download İçin : {T}-a-{A} Teşekkürler... http://www.yukle.net/Palin-TR-IV-B2.zip Palin Kurup Ana sayfaya türkce yamasını atarsanız Çalışacaktır... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #589
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 8
|
cok eskiden kalma 1 program ben bıktım walla
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
|
Çok eski ama proxy iyi olursa çok etkili oluyor. Yazanlar zaten 4.0 dan sonra yeni sürüm yapmadılar..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #463 Yer: Ankara
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 274
|
yapmadıklarını sanıyosunuz sadece
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #921
![]() Karma: 10
|
Aslında program eski dediğiniz gibi ama yeni versiyonu olmadığından emin misiniz ?
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Ben yeni versionu yok olarak biliyorum
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #463 Yer: Ankara
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 274
|
custom flood mesajı için eklenmis boxla ve custom port secenegi ile çok daha kuvvetli versiyonu mevcut
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #593 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 34
|
Benzeri programlar cok cyclone wardı eskiden onemli olan proxy butun ish proxyde bitiyor verdigin proxylerden 2-3 tanesini denedim calishmadi ... artk devir milletin makinaya troj sokup ordu yaratmak ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #180 Yer: Internet
Karma etkisi: 841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 83377
|
{T}-a-{Z} hiç geliyor mu ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
|
Sitesini falan güncellemiyor sanırım bıraktı veya daha büyük işleri var
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #1030
Karma etkisi: 983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 97507
|
palin benide baydı artık yaw
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
|
Sanırım Siber Script denen bir script var addon eklentiler ile clone programı olmuş bir arkadaş anlattı denemedim ama.. Herkez onu kullanıyor sanırım...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #1030
Karma etkisi: 983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 97507
|
yaw türkçe scriptlerde pek iş yokta
addon olarak öyle özel saldırı addonları war bi ara buraya eklerim, ama H harfiyle başlayan bi script wardı eskiden bayağı güzel clone saldırı addonu wardı içinde ismini tam hatırlayamadım H ile başlıyordu ve yaklaşık 8-9 harfli bir şeydi. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
|
Ben chanserv script biliyorum o çok iyi idi lookSharp sanırım böyle bişi vardı. Bunlar çok iyiyidi
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1243
![]() Karma: 9
|
aha geldim bile.. beyler ben bunu palini yapan arkadasatn almistim ve bundan sonrada baska versionunu yapmadilar.. gucsuz demeyin cunku simdiye kadar gordugum en guzel cloner bu.. iyi bir makina ve iyi proxy arsivinizle istemediginiz kadar clone sokup flood cekebilirsiniz.. hatta connect join ve part discconett yaparak bi server manyak lag yaparsiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|