Para karşılıgı JAVA odev ve projesı yapabılıcek olan varmı???Arkadaslar baslıktada belırttıgm gbı JAVA odev ve projelerınde bana yardımcı olabılıcek arkadaslara ıhtıyacım var. :confused: Benım yaptıgım arastırmalara gore ortalama fıyatları ogrendım sızde sıze uygun olan fıyatları bıldırırsenız cok sevınırım.
Konu claim_best tarafından açılmış, 2409 kişi tarafından görüntülenip, 17 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Para karşılıgı JAVA odev ve projesı yapabılıcek olan varmı??? konusundaki toplam yorum: 17, okunma sayısı: 2409. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38992
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaslar baslıktada belırttıgm gbı JAVA odev ve projelerınde bana yardımcı olabılıcek arkadaslara ıhtıyacım var.
Benım yaptıgım arastırmalara gore ortalama fıyatları ogrendım sızde sıze uygun olan fıyatları bıldırırsenız cok sevınırım. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=30501 Bu arada ilk ödev 18/11/2005 tarıhıne yanı bu cuma onu yetıstırebılırsek zaten super onun dısındada 4 odev kalıyo bır adette proje yapılacak. Ciddi ilgilenen arkadaslar özel mesajla veya burdan bana ulasırlarsa cok sevınırım. Tesekkurler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #13992
|
hacı ben yardımcı olabilirim...
ödew eğer proje ise proje başı 40-50Ytl civarı olabilir... eğer ufak çapta ise 20 ytl felan olur.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #13992
|
hacı ben yardımcı olabilirim...
ödew eğer proje ise proje başı 40-50Ytl civarı olabilir... eğer ufak çapta ise 20 ytl felan olur.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3581
![]() Karma: 15
|
hacı ben de varim!ben proje 35 , ödev 15 olur
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #43975
|
arkadaş proje 30 ödev 10.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
yaw tarihe baktım ama baya geride gözüküyo
sistem falan kurlacaksa acrive directory + ISA + exchange + sergate / firewall tamamını sana 1000 $ kurarım + domaine sokmak dahil ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71140
|
arkadaşlar
pazartesi sabaha yetistirmem gereken bir ödev var. Zor bir ödev degil. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=30501 "In class, you have created a problem.txt file and then built and solved an LP model in LP Solve IDE to obtain solution.txt. In your Java program you will read these two text files and visualize them. You should write your code such that it can read any pair of input files. For example, you should compute the minimum and the maximum x an y coordinates in the dataset and scale the location of each point accordingly. Also, the number of factories and container locations should be read from the input files and the arrays should be constructed accordingly. During the project demo, your program will be tested with input files created by the instructor. Your visualization should not be trivial: You should try to map the values in the input text files attributes of nodes and arcs in the supply chain graph" kisaca iki tane text okunacak ve görselleştirme ödevi java üzerinden. piyasada ortalama ne kadar yapildigini araştırdım. ve ben bu ödevi yaparim diyen bir arkadaş varsa fiyat üzerinde konuşuruz! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #306676
|
ACİL JAVA ÖDEVİ
arkadaşlar pazartesi gününe(06.09.2009) teslim etmemiz gereken java ödevi var ödevi veriyorum ilgilenen varsa 100-150 arası ücret verebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=30501 ödev: Doküman yönetim uygulaması yazınız. Doküman sisteme upload edilebilmeli. Upload edilen dosya (text, resim, Excel , word vb) . Yüklenen dosya eklenecek kelimeler ile sistemden aranabilsin ve listelenebilsin. Dolayısı ile uygulamada arama , listeleme ve lislenmiş olan dosyanın üzerine tıkladığımızda dosyayı açabilme özelliği olsun mail adresim:melankolivokal@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #278004
|
arkadaşlar acil java projesi yapıcak birine ihtiyacım var proje 19.4.2010 a kadar bitmeli para onemlı deıl (emre_rodoplu@hotmail.com) hemen bana ulaşın.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #351246
|
arkadaşlar benim de bi küçük çapta bi java ödevim var belli bi ücret karşılığında yaparım diyorsanız bana ulaşın bir ay süre var önümüzde (yasinkirelli@hotmail.com)
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8070 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60534
|
Ödev 100 , proje 200 TL
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #447784 Yer: Ankara
|
<< ACIL || Merhaba, Bulanik Mantik dersi odevi icin uyelik degeri hesaplayici JAVA ile para karsiligi yazabilecek olan varsa bana batubatu84@gmail.com adresinden ulasabilirler mi? 1 hafta sure var///
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #509619
|
Para karşılıgı JAVA odev ve projesı yapabılıcek olan artık var. kodcuyuz...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #498151