Para Kazandıran PTC (Resim Kanıtlı)Dostlar uzun Süredir denemek amaçlı bi siteye üye olmuştum. sitenin söylediğine göre tıklamalar sonucu bakiyeniz 2 dolar olunca paranız paypal hesabınıza yatıyormuş. Bu tarz pek çok siteye üye oldum ama
Konu sedd tarafından açılmış, 1497 kişi tarafından görüntülenip, 36 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Para Kazandıran PTC (Resim Kanıtlı) konusundaki toplam yorum: 36, okunma sayısı: 1497. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #432020 Yer: Uluslararası topraklar
Karma etkisi: 2117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 211400
|
Dostlar uzun Süredir denemek amaçlı bi siteye üye olmuştum. sitenin söylediğine göre tıklamalar sonucu bakiyeniz 2 dolar olunca paranız paypal hesabınıza yatıyormuş. Bu tarz pek çok siteye üye oldum ama parayı veren tek site bu çıktı arkadaşlar. Sizlere sıkıntı olmasın diye ben deneme süresince bekledim paraları kazandım ve fotoğrafladım. Fotolar aşağıdadır. Para aynı anda hesabınızda. Fotolardaki tarihlere de dikkat edin dostlar.
Site ismi reklama girer diye yazmıyorum resimlerden anlarsınız zaten. Yasak değilse site adını da yazarım. Bu arada referans kısmına rpdsh12 yazarsanız hiçbir zararınız olmaksızın kardeşinizze yardımcı olacaksınız. ![]() ![]() Bazı arkadaşlarımız nasıl kayıt olunacağını sormuşlar. bende resimli olarak 6 adımda anlatmaya çalıştım. Umarım faydası dokunur. Bol kazançlar... 1. KAYIT ![]() 2. KAYIT DOĞRULA ![]() 3.GİRİŞ ![]() 4.REKLAMLAR ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=384162 5. KIRMIZI KUTU ![]() 6. PARA CEPTE ![]() Kolay Gelsin... Düzenleyen sedd : 28-05-2010 at 23:16. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #432914
Karma etkisi: 2605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 260227
|
Çoğu site para veriyoruz diye milleti kandırır bu resimleri kendinmi kaydettin yoksa alıntımı ?
Vede nasıl yaptığını anlatırsan bizde zengin oluruzz ![]() Eğer doğruysa mesleğimi buldum reklam tıklıcam para kazancam ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #449370 Yer: 6
Karma etkisi: 15409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1540233
|
Gerçekten siteye üye olup parası kendisine ulaşan var mı?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333201 Yer: localhost
Karma etkisi: 12741
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1273699
|
sedd kayıt oldum birşey sorucam paypalde kredi kartı yazmadan durulabiliyormu para geliyormu yani ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
Arkadaşlar Web aleminde sizi nasıl inandırabilirim bilmiyorum ama yemin ederim ki ben kazandım.
Az ama öz kazanıyorsunuz. aslında video da çektim ama belli yerlerini sansürlemede sıkıntı çektiğim için koymadım. ama şunu unutmayın arkadaşlar referanslı üyelik daha çok kazandırıyor. Hatta forumlarında en fazla kazananlar arasında bir Türk var. Bu konunun garantisi benim. Kesinlikle alıntı falan değildir. Başkası tarafından yayınlandığı kanıtlanırsa hesap şifrelerimi burada paylaşırım. Bu kadar da açık söylüyorum. Selametle .... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #307079 Yer: - Burda biyerlerde -
Karma etkisi: 11015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1101075
|
Site hakkında biraz daha açıklama yaparmısın.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Evet kardeşim bende kredi kartı vermeden kayıt oldum paypale. Para aktarırken hesap doğrulama var. Mailine bir doğrulama maili yollanıyor. Aktifleştirdikten sonra paranı çekiyorsun. EDİT ostum beni referans göstermişssin teşekkürler. Sıkıntın olursa ben burdayım...Bu arada dostlar Ben buna benzer bi konu açmıştım zamanında ama kendim denemediğim için admin arkadaşlardan ben deneyip sonuç alıncaya kadar kapamalarını söyledim. Konu silindi geri dönüşüme taşındı. Arama yapıp bulabilirsiniz. Selamlar... Düzenleyen sedd : 28-05-2010 at 19:36. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281648 Yer: ~ WA
Karma etkisi: 11587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1158104
|
Neobux gercektende bu aralar parasini odeme yapan PTC siteler arasinda baya bi une kavustu.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333201 Yer: localhost
Karma etkisi: 12741
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1273699
|
Alıntı:
teşekkürler bu cevap benim için yeterli ![]() +k |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
Dostum tıklama başına 0,001 ya da 0,01 tıklama başına alıyorsun. Siteye üye olabilirsin istersen referans gösterme beni üye ol kardeşim görürsün zaten sol üstte advertisement tıklayıp reklamları görüyorsun. Her reklamı tıkladıktan sonra kırmızı bir nokta çıkıyor kırmızı noktayı tıklayıp sana para vermesini bekle. Günde 2 dakikanı almaz. Açıklayıcı olmadıysa resimle bile anlatabilirim..Selam ve Saygılar...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #122636 Yer: den
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3701500
|
teşekkürler referansından üye olup deniyorum hemen arkadaşım
sitenin çalışma prensibincen biraz bahsedebilir misin? parayı arttırmak için bildiğin taktik fln? ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6799
Karma etkisi: 13392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
Alıntı:
böyle sitelerde (eğer ödeme yapıyorsa)çok kazanmak için en önemli yok referans kazanmak yada referans satın almaktır. yoksa bi sürü vakit ayırırsınız reklam biter yenisi gelsin diye beklersiniz kazancınız 1-2 $ olur. (ben denedim ondan biliyorum kimse kimseye kolay kolay para vermiyor ne yazıkki...) |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #290061 Yer: ☭ Santa Clara , Cuba ☭
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1767900
|
Yine başlatttınız beni
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008