Paraclick "tıklama başına para" türkçearkadaşlar site türkçe, tıklama başına para 0,02 TL kazanıyorsunuz. bu yolla belki zengin olamazsınız ama harçlık çıkartabilirsiniz. içeriği türkçe olduğu için kolaylıkla üye olup günde 30, 40 site gezerek ayda
Konu seheriff tarafından açılmış, 313 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Paraclick "tıklama başına para" türkçe konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 313. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7075 Yer: Zeytinburnu
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 207
|
arkadaşlar site türkçe, tıklama başına para 0,02 TL kazanıyorsunuz. bu yolla belki zengin olamazsınız ama harçlık çıkartabilirsiniz. içeriği türkçe olduğu için kolaylıkla üye olup günde 30, 40 site gezerek ayda 40, 50 TL kazanabilirsiniz, yalnız bakiyeniz 100 TL olduğu zaman havale yapıyorlar. ben kullanıyorum bi sıkıntı çekmedim.
eğer üye olmak isterseniz yönlendirme koduna "846384" yazın, bana katılın. herkese bol kazançlar diliyorum. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=369368 eski wardom'culardan kim kaldı www.wardom.org |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|