Paramatik ile PTC Sitelerine Siz Tıklamayın, Bilgisayarınız Tıklasın... (Otoclick)Arkadaşlar, PTC ve Bux Sitelerine Tıklamaktan Bıktıysanız İşte Size Göre Bir Program... Mümkün Olduğu Kadar Çok Siteye Üye Olun ve Siz Oturun, Bilgisayarınız Otomatik Tıklasın... İsteğe Göre Plug-in Yazılıp Sisteme
Konu pyramid tarafından açılmış, 1549 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Paramatik ile PTC Sitelerine Siz Tıklamayın, Bilgisayarınız Tıklasın... (Otoclick) konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1549. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #181254
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar, PTC ve Bux Sitelerine Tıklamaktan Bıktıysanız İşte Size Göre Bir Program...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=260448 Mümkün Olduğu Kadar Çok Siteye Üye Olun ve Siz Oturun, Bilgisayarınız Otomatik Tıklasın... İsteğe Göre Plug-in Yazılıp Sisteme Ekleniyor, Yani İstediğiniz Bir Sitenin Eklentisini Bize Bildirin, Plug-ini Hazırlayalım, Ona da Program Tıklasın... Kesinlikle Hiçbir Sistem Yaptığınız Tıklamayı Programla mı Yapıldı Yoksa, Elle mi Yapıldı Farketmiyor... Hatta, Programa Proxy Girerek Multi Account Yapabiliyorsunuz, Yani Program O Sisteme Proxy Ardından Bağlanarak Tıklama Yapıyor... Açabildiğiniz Kadar Hesap Açın ve Kazanmanın Keyfini Sürün... Otoclick Programı Hiçbir Şekilde OtoClick Kontrole Girmiyor, Çünkü Otoclick Sayfaları Daha Önceden Tanımlıyoruz... Daha Ayrıntılı Bilgi İçin : http://www.paramatik.org Herkesi Bekliyoruz.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3822 Yer: Dünya
Karma etkisi: 614
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60690
|
arkadaşım bu sitelerden para ödendiğine inanmıyorum.se hiç ödeme aldınmı?biaralar anket doldurma modaydı denemiştim okadar uğratım para falan gelmedi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109526 Yer: im de neresi?
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1007
|
şu olabilir adsesnsde fln tıklayınca daha çok hit alıyorya siteniz ( yanlış biliyorsam) göstermeden daha çok o işe yarayabilir ama bende öyle tıkla para kazandan para kazanan ne duydum nede kazandım ama imzamdaki siteden 50 tl aldım.
Düzenleyen crossfireTR : 14-06-2009 at 21:51. Sebep: ek |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80081
Karma etkisi: 632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 62604
|
iyi ödeyen siteler için plugin yok zaten iyi ödeyen sitelerde yeternce önlem var bununla anca bux.to ve benzer (clone) scriptli sitelerde kazanırsınız ki çoğu ya ödemiyor yada birkaç kişiye göstermelik ödeme yapıp geri kalanlara ödemiyor. ama yinede program çok klasdır kodlama açısından hoşuma giden bir programdır
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=260448 yinede ben denemek istiyorum dersen programn gerçek adı multiclicker yapımcı ve destek sitesi http://www.autoclickers.org/ iyi seyirler xD |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119428 Yer: 'in ne önemi var
Karma etkisi: 4277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 427180
|
Arkadaşım Bunula AutoClick Yapıca Ban yemeyelim Sonra
![]() Düzenleyen karabork : 05-02-2010 at 19:15. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119428 Yer: 'in ne önemi var
Karma etkisi: 4277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 427180
|
multiclicker2-v2-2-0 var onu kullanıyorum bi sorun olurmu ki??
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #436523
![]() Karma: 10
|
deniycem bakalım, ayrıca adsenseyi bilmiyorum ama adtech.com.tr ödemeyi kuruşu kuruşuna yapıyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #439509