Pardus 2007.3 Lynx Lynx çıktı - 19 Kasım 2007Arkadaşlar, ben de indirmeye başladım. Sabırsızlıkla da bekliyorum. En yeni ve en güncel Pardus hayırlı olsun... Darısı 2008 ve diğer sürümlere... KURULAN SÜRÜMÜ İNDİRMEK İÇİN ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2007.3/Pardus-Kurulan-2007.3.iso ÇALIŞAN CD SÜRÜMÜ İNDİRMEK
Konu SeamanNeo tarafından açılmış, 865 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Pardus 2007.3 Lynx Lynx çıktı - 19 Kasım 2007 konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 865. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18313
Karma etkisi: 20
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1203
|
Arkadaşlar, ben de indirmeye başladım. Sabırsızlıkla da bekliyorum. En yeni ve en güncel Pardus hayırlı olsun... Darısı 2008 ve diğer sürümlere...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=174802 KURULAN SÜRÜMÜ İNDİRMEK İÇİN ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/k...lan-2007.3.iso ÇALIŞAN CD SÜRÜMÜ İNDİRMEK İÇİN ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/c...san-2007.3.iso --------------------------------------------------------------------------------- Pardus'la yeni tanışanlar ve yenilik bekleyenler için tüm geliştiriciler olarak iftiharla sunarız ki, karşınızda 2007.3 Lynx lynx! Dünyanın dört bir yöresinde en çok rastlanan ve tanınan kedigillerden biri olan Vaşakların coğrafyamıza özgü bir alt türü Lynx lynx bu kez güncelleme sürümümüze ismini veriyor. Bilinçsiz avcılık nedeniyle balkanlar ve avrasyada sayıları dramatik biçimde azalan vaşakların Türkiye'de sayıları öyle az ki, vahşi yaşam ortamında görüntülenebilmiş tek bir vaşak bulunuyor. Pardus 2007.3 Lynx lynx, bu kediciğin görüntüsü eşliğinde çok sayıda yenilikle geliyor. Pardus teknolojilerindeki en önemli değişiklik sizi daha iyi tanıyan Ağ yöneticisi. Yeni ağ yöneticisi o an bulunduğunuz mekandaki bağlantılardan biri sizin profilleriniz arasındaysa otomatik olarak onu kullanmaya başlayabiliyor. Sistem çekmecesinde bulunan ağ bağlantı simgesi de artık çok daha fazla bilgi sunuyor. PiSi'de yapılan bir çok iyileştirme sonucu varılan performans yanında kurulum aracı YALI da artık kullanıcıların disklerini seçmelerinde ve seçilen disklerin açılabilir olup olmadığını belirleme olanaklarıyla güncellendi. Bir çok popüler yazılımın en güncel sürümlerini de içeren Pardus 2007.3 Lynx lynx ile ilgili daha ayrıntılı bilgiler ve Kurulan ya da Çalışan sürümleri indirmek için her zamanki gibi; ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2007.3/ adresine başvurabilirsiniz. Problem yaşamamak için CD 'leri DAO modunda ve en fazla 16x hızında yazmanızı tavsiye ediyoruz. ALINTIDIR |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113325 Yer: Türkiye/Antalya/Merkez/Lara
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20845
|
teşekkür ederim bende indirmeye başladım :9 hadi hayırlısı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #104122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17430
|
linuxte tek sorunum ses kartımı tanımıyor olması buna çok üzülüyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199072
![]() Karma: 10
|
ellerıne saglık arkadasım. ne demişler yerli malı yurdum malı herkes bunu kullanmalı
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25938
![]() Karma: 10
|
sayın SeamanNeo pardus çalışan cd indirip cd çektim celeron masa üstünde çalıştırdım fakat amd sempron notebookta açamadım grup yazıyor öyle kalıyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum hiç linux bilgim yok çalışan cd deneyip kullanmak istiyorum özellikle pardusu ubuntu indirip cd yazdım oda masaüstünde açıldı fakat notebookta malesef yardımlarınızı bekliyorum msi vr330
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=174802 Mobile AMD Sempron™ 3500+ (1.8 GHz 512Kb L2 Önbellek 800 MHZ HyperTransport) • Nvidia C51MV + MCP51M • Linux İşletim sistemi • Entegre Nvidia VGA • 13.3” MSI Amazing Crystal Vision [ACV] (1280x800) + Anti Glare kaplama • 512MB RAM - 2 SO-DIMM DDR2 yuva ile maks. 2 GB bellek • 80GB 5400 rpm sabit disk • Alüminyum – Magnezyum alaşımı hafif & dayanıklı kasa • Realtek yüksek tanımlı ses • 2 adet entegre hoparlör • Ethernet, Entegre 56k Modem • 802.11b/g WLAN • Super Multi DVD-Yazıcı • 3 x USB2.0 • 1 x Express Card, VGA görüntü çıkışı • 332(U) x 229,5(D) x 32.4(Y) mm / 2.19 Kg • 6 Hücreli Pil ilginize teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48797
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 783
|
ubuntu dene pardus olmadıysa , laptop ların bazılarında gönderiyorlar şu anda. Pek fazla bilgim yok ama raid sürücülerin den falan bahsediliyor laptoplar da belki onunla bir alakası olabilir araştır bakalım .Birde http://www.pardus.org.tr/iletisim.html bölümünden sorunu nu ilet
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|