Pardus 2009.1 Türk işletim sistemiPardus işletim sistemi; kurulum ve kullanım kolaylığı ile, KDE masaüstü ortamında sağladığı kullanışlı, uyumlu ve güvenli birçok geliştirme ile işte karşınızda. Pardus ile internete bağlanabilir, e-postalarınızı okuyabilir, dostlarınızla güvenli bir
Konu HARBİKIZ tarafından açılmış, 536 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Pardus 2009.1 Türk işletim sistemi konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 536. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #254242 Yer: VATAN TOPRAKLARI
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2732499
|
Pardus işletim sistemi; kurulum ve kullanım kolaylığı ile, KDE masaüstü ortamında sağladığı kullanışlı, uyumlu ve güvenli birçok geliştirme ile işte karşınızda. Pardus ile internete bağlanabilir, e-postalarınızı okuyabilir, dostlarınızla güvenli bir şekilde iletişim kurabilir, müzik dinlerken ya da film izlerken bilgisayarınızın çokluortam yeteneklerini sonuna kadar kullanabilirsiniz. Pardus'un sizin için yapabileceklerini keşfetmeniz için http://www.pardus.org.tr adresini ziyaret etmenizden onur duyacağız.
Pardus, kullanıcılarına en güncel uygulamaları ve en son güvenlik yamalarını da internet üzerinden GNU GPL Genel Kamu lisansı ile özgürce sağlıyor. Bu güncellemelerin boyu zamanla oldukça yüksek değerlere ulaşıyor ve kurulum ardından tüm güncellemelerin çekilmesi hem kurulum zamanını, hem de internet kullanımını artırıcı etki yapıyor. Bu sakıncayı ortadan kaldırmak için Pardus ekibi, ortalama üç aylık periyotlarla güncellenmiş ara sürümler yayınlıyor. Pardus teknolojilerinde yapılan son değişiklikler de bu ara sürümlerle kulanıcılara ulaştırılabiliyor. Türkçe 683 MB ücretsiz link...................HARBİKIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #277831 Yer: Ankara
Karma etkisi: 2416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 241202
|
Başlıkta yanlışlıklar var
![]() Bir kere pardus türk işletim sistemi falan değil pardus bir GNU/Linux dağıtımı fakat sistemin cd'de gelen dili türkçedir ve tüm sistem türkçeleştirilmiştir, makyajlanmıştır. Paket yöneticisi eklenmiştir. Tar.gz dosyalarını otomatik, kuran bir sistemdir. Repolara bakarsanız görürsünüz dosya tipleri tar.gz'dir - (bkz. PISI).Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=340691 Bunada tubitak yapmıştır. Umarım yanlış anlaşılmaz burda sadece pardus'un tamamen türk işletim sistemi diye geçmesinin yanlış olduğunu belirtmek istedim. Paylaşım için teşşekürler ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Üye numarası: #254242 Yer: VATAN TOPRAKLARI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2732499
|
tübitak öyle demiyor ama.......
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #191740 Yer: Tr Toprakları
Karma etkisi: 48
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4311
|
kullanan varsa biraz anlatırsa memnun olurum..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
Üye numarası: #253339 Yer: Yok !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2572790
|
Kendi sitesinde var... ıdm ile daha hızlı indrebilirisiniz...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #179356
Karma etkisi: 222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21792
|
nasıl bişiyse kullansakmıki...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Atatürk Ve... (Türk kadını, 19 rakamı, vs.) | MATRIX_90 | Mustafa Kemal ATATÜRK | 79 | 13-03-2010 20:55 |
| Evrim yalanı | boşversene | Çöp Kutusu | 456 | 09-06-2009 00:22 |
| Windows 7 - Microsoft’un yeni işletim sistemi | monders | Genel | 2 | 05-05-2008 22:32 |
| Tek Disketlik İşletim Sistemi | Mr.666 | İşletim Sistemleri | 16 | 04-06-2007 02:48 |
| Atatürk Ve Türk Ordusu | MATRIX_90 | Mustafa Kemal ATATÜRK | 2 | 01-03-2006 19:38 |
|
|