PayBalKonuyu nereye açıcağımı bilemediğim için buraya açtım yabancı bi siteden devamlı ürün alıyordum kredi kartında sorun çıktığı için paypaldan aldım ilk defa paypal kullandım aldığım siteden gelmesi gereken mailler gelmedi
Konu Expendable tarafından açılmış, 333 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
PayBal konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 333. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #112353 Yer: Adana
Karma etkisi: 293
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28749
|
Konuyu nereye açıcağımı bilemediğim için buraya açtım yabancı bi siteden devamlı ürün alıyordum kredi kartında sorun çıktığı için paypaldan aldım ilk defa paypal kullandım aldığım siteden gelmesi gereken mailler gelmedi yaptığım siparişte henüz sistemde gözükmüyor paypalda alışveriş gözüküyor mailde geldi paypalda başka yapılması gereken işlemmi var yardımcı olursanız sevinirim.
Düzenleyen Expendable : 11-08-2011 at 17:28. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Paybal ne ya ? yeni bir ödeme sistemi mi yoksa bizim 40 yıllık paypal olmasın o ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
Paybal ne be.
paypal yazman gereken bi yere paybal yazdığın için sorun olmuş olabilir mi? paypalda ödemeyi geri çekme seçeneği var. ticket falan aç alırsın paranı geri. |
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #528356
Karma etkisi: 1048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 104629
|
5 kez PayBal yazılmış, PayPay, Papa mama ya da PayBal sonuçta farketmez lakin yanlışı görüp düzeltmek lazım
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42181 Yer: Ankara
Karma etkisi: 290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28211
|
başka bir işleme gerek yok. sana gelen paypal ödeme fişine ait maili tekrar kontrol et yanlışlık yoksa müşteri hizmetlerine ödeme numaranı bildirerek işlemini sonuçlandırabilirsin. ( normalde böyle bir şeye de gerek yok ama emin olmak için yapabilirsin)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60127
Karma etkisi: 5557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 554948
|
aynen paypal ekranında hata oluşmadıysa hiçbir işlem gerektirmiyor. ayrıca asıl sorun paypal ile nasıl yabancı siteden alış veriş yaptın? türkiye ve bir kaç ülkede dışarıya para göndermeyi yasakladılar. Hatta rusyada yaşayan bir türk arkadaşında hesabı aynı şekilde engellemişti
kredi kartı olmadan paypal kullanamıyorum ben ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #559053
Karma etkisi: 0