paylasım programları calısmıyor???:confused: Mrb arkadaslar buyuk bir hastanede calısıyorum baglantı cok hızlı ancak hıc bir paylasım programı lime wire bitcomet v.b hıc bır program calısmıyor ayroca msn de kamera acamıyorum ısleyemıyorum boyle
Konu virtue91 tarafından açılmış, 487 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
paylasım programları calısmıyor??? konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 487. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83175
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 51
|
Mrb arkadaslar buyuk bir hastanede calısıyorum baglantı cok hızlı ancak hıc bir paylasım programı lime wire bitcomet v.b hıc bır program calısmıyor ayroca msn de kamera acamıyorum ısleyemıyorum boyle bır kısıtlama var ancak download lımıtı falan yok ıstedıgım kadar ındırebılıyorum. bu programları calıstırmanın bır yolu var mıdır? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=91222 Tesekkur Ederim. Düzenleyen virtue91 : 15-09-2006 at 01:00. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
senden bagimsiz bir guvenlik duvari falan var herhalde.. cok ilginc
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Hızlı Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
bi fikrim yok malasef, bazen bu tur onlemler aliyorlar ama cozumu nedir bilmiyorum.. bizim universitede de herhangi bir exe dosyasi kuramiyordun makinaya
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
router dan portlar kapatılmış gibi görünüyor
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63630
Karma etkisi: 1791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 178106
|
bildiğim kadarı ile kıramazsın
ama daha iyi bilen arkadaşlar yorum yazarlar |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Hızlı Çırak
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
dostum server varsa büyük ihtimalle isa kurmuşlardır ve sadeece 80. portu açık bıraktıklarından web den download edebiliyorsun server e müdahaele etmeden bişi yapamazsın
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Hızlı Çırak
|
Alıntı:
Genede ılgınız ıcın Tesekkur ederım. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84352
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
MERHABA ARKADAŞLAR bana ağda görünen bilgisayarın paylaşımını açacak ve beni internette gizleyecek vede proxy ve ıp nomu gizleyecek program lazım yardımcı olursanız sevinirim (cabir37@gmail.com)
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24728
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 711
|
Alıntı:
Ayrica son kullandigimda Fpipe programi, ayarlarinin yapilmasi cok da kolay olmayan bir programdir. Cunku Network ile ilgili bircok veri sorar ve eger bu verilerden birini bile yanlis veya eksik girerseniz program islevini yerine getiremez. Daha cok adminlere hitap eden bir programdir. O nedenle Admin seviyesinde Network bilgisine ve de bulundugunuz Network ortami hakkinda detayli teknik bilgiye sahip degilseniz bu programi kullanamazsiniz. Ayrica sunu da belirtmekte fayda var, her probleminizin birkac click ile hackleyerek, sizarak, kirarak bir cozumu oldugunu dusunmeyin. Boyle bir cozumu olsa bile bu cozume ulasacak teknik bilgiye sahipmisiniz bunu da sorgulamaniz gerekir. Bence en iyisi siz muziklerinizi evinizde download edin. Chatinizi de evinizde yapin. Iyi calismalar, Düzenleyen SASE : 28-09-2006 at 11:06. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #131 Yer: siz oldu.
Karma etkisi: 49