Paylaşıma şifre koymakMerhaba arkadaşlar. Xp' de (Xp Prof Ntfs system) paylaşıma şifre koymak istiyorum,diğer pc deki kişi bağlanacağı zaman kullanıcı adı ve şifre girerek bağlanmasını istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.Yapmıştım olmuştu,sonra nolduysa şifresiz olarak
Konu precessor tarafından açılmış, 2677 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Paylaşıma şifre koymak konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 2677. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95271
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar.
Xp' de (Xp Prof Ntfs system) paylaşıma şifre koymak istiyorum,diğer pc deki kişi bağlanacağı zaman kullanıcı adı ve şifre girerek bağlanmasını istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.Yapmıştım olmuştu,sonra nolduysa şifresiz olarak direk girmeye başladı diğer pc. Bu konuyu detaylı olarak anlatac birine ihtiyacım var.Teşekkürler. Düzenleyen precessor : 18-10-2006 at 15:58. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5530
|
bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp yönet seçilir. yerel kullanıcılar ve gruplardan users klasörü seçilir.guest hesabı aktif hale getirilir.guest kullanıcısına şifre konulur.şifreyi değiştiremeyeceği ve parola her zaman geçerli olsun seçenekleri seçilir. bundan sonra her makineni açıp kapadığında sana bağlanmak isteyenler guest şifreni girerek paylaşımlarına erişebileceklerdir. kolay gelsin....
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95271
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
Sağol dostum.Bu da güzelde benim asıl istediğim kullanıcı adı ve şifre girerek paylaşıma erişilsin.Bu konuda da yardımcı olursan sevinirim.tekrar teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
bilgisayarımı aç
ARAÇLAR - KLASÖR SEÇENEKLERİ - GÖRÜNÜM - BASİT DOSYA PAYLAŞIMINI KULLAN (ÖNERİLEN) bunu iptal ettinmi okk dir ,sonrada klasörüne sağ tıkla paylaşım izinlerden istediğin kişiye kullanıcı hesabı açarsan olay tamamdır |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|