paypal verifiedÖncelikle konuyu yanlış açtıysam taşınmasını rica ederim.. Arkadaşlar paypal adresim ödeme yapmak için verified etmemi istiyor. İnternette araştırdım credi kartımı eklemem gerekiyormuş Kredi kartım yok çıkartıcam ama hangisinden çıkartmalıyım kredi
Konu mokoko31 tarafından açılmış, 446 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
paypal verified konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 446. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #269688
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25700
|
Öncelikle konuyu yanlış açtıysam taşınmasını rica ederim..
Arkadaşlar paypal adresim ödeme yapmak için verified etmemi istiyor. İnternette araştırdım credi kartımı eklemem gerekiyormuş Kredi kartım yok çıkartıcam ama hangisinden çıkartmalıyım kredi kartımı yoksa hesap falan mı açtırmam gerek ve son olarak nasıl verified edicem? lütfen arkadaşlar detaylı anlatın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
Konu yanlış yerde
![]() Bildiğim kadarıyla detaylı bilgiyi rahatlıkla googleden de bulabilirsin. Paypal hesabı açarken senden kredi kartı ister . O hesaptan cüzi bir miktar 1$ gibi para çeker ve sonrasında tekrar hesabına aktarır. Bu işlem kartın kendine ait olduğunu ve fake işlem yapılmasını engellemek için uyguladıkları bir sistem ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=387269 Edit : Üstad gerekli bilgiyi daha açık bir şekilde anlatmış. Bknz: Balamir ![]() Düzenleyen djmavi : 07-06-2010 at 14:49. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Hesaba kredi kartı ekliyorsun hesabınızdan 1 dolar gibi bir ücret çekiliyor ve yapılan işlemin kredi kartı extrasına özel bir numara ile yansıyor sonra paypal'a girip o numarayı yazıyorsun hesabın onaylanıyor sizin hesabınızdan çektikleri 1 dolar geriye yatırılıyor
Yada sanal kartı olan ve bunu parayla yapan kişilere gidiyorsun onlar sana direk sanal kredi kartı veriyorlar ve şifreyide online işlemler bölümünden verip hesabını aktif ediyorlar karşılığında 5$ falan alıyorlar onuda yapabilirsin ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25700
|
bu sanal kard'da her kullanışımda mı 5$ alıyorlar yoksa 1 seferlikmi?
Bide hangi bankanın kartını önerirsiniz? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #122636 Yer: den
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3701500
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak