pc ağda var ama ping yokNetworkte mevcut bir pc ye ping atınca neden yanıt vermez,,uzak masaüstü yardım ile dosya ve yazıcı paylaşımı açık olduğu halde :confused:
Konu eray_dogu tarafından açılmış, 599 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
pc ağda var ama ping yok konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 599. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9447
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 60
|
Networkte mevcut bir pc ye ping atınca neden yanıt vermez,,uzak masaüstü yardım ile dosya ve yazıcı paylaşımı açık olduğu halde
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Aynı çalışma grubunda olmaya bilir alt ip adresi farklı olabilir yada bir firewall programı yüklü olabilir net use ve net view komutu ile listelemede görüntüleniyormu ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9447
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 60
|
daha önceden ulaşabiliyordum bu pc ye. yeni bir şey yani,net use ve view denemedim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2797 Yer: Ankara
Karma etkisi: 9190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 918252
|
Güvenlik duvarlarını kapat çalışma gruplarını aynı yap olmadı ip leri statik yani elle ver eger router olarak modem kullanıyorsan modemi resetleyip tekrar dene
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2797 Yer: Ankara
Karma etkisi: 9190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 918252
|
Son olarak softperfect network scanner progamı ile agda tarama yap program vasıtası ile baglanmayı dene
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
En olası ihtimal karşı bilgisayarda kurulu olan bir Firewall(Ateşduvarı) tarafından ping paketlerine yanıt verilmesinin engellenmesi bence.Eğer imkanın varsa diğer bilgisayar üzerinden kontrol etmeni öneririm.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|