Pc başlangıç hatası.. (yardım)Bilgisayarı ilk açtım fan sesi geliyor siyah bir ekran çıktı sonra monitör ışıgı yanıp sönmeye başladı.. yeniden reset attım yine aynı sorun.. biraz ugraştıktan sonra hiç bir sonuç alamadım ve
Konu E0BA tarafından açılmış, 111 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Pc başlangıç hatası.. (yardım) konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 111. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #447006 Yer: istanbul
Karma etkisi: 630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 62777
|
Bilgisayarı ilk açtım fan sesi geliyor siyah bir ekran çıktı sonra monitör ışıgı yanıp sönmeye başladı..
yeniden reset attım yine aynı sorun.. biraz ugraştıktan sonra hiç bir sonuç alamadım ve kasayı söküp temizledim yine bir gelişme olmadı en sonunda..bu hata ile karşılaştım.. kasa ve ANAKARTIN markası ASUS.. Boot Block Coompatible Version Ver. 00.. Please do NOT insert any disc into CD-ROM or Floppy driver if you want to recovery wirh an usb device Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery... Checking for CD-ROM... CD-ROM not found! Checking for USB Device... Usb Device not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM not found! Chechking for USB Device... Usb Device not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM not found! Chechking for USB Device... Usb Device not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM not found! Chechking for USB Device... Usb Device not found! sonra yine reset attım pc açıldı googleye girip bir araştırayım derken pc kapandı ve daha açamadım.. açık kalma süresi yaklaşık 2 dakkika felandı.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511340 ne yapmam lazım googlede araştırdım düzgün ve mantıklı bişi bulamadım bu konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim saygılar.. Düzenleyen E0BA : 11-11-2011 at 11:29. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #447006 Yer: istanbul
Karma etkisi: 630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 62777
|
Elvis modumuz sayesinde ramlerin temizlenmesi sonucu sorun ordatan kalmıştır teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
Kolay gelsin
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| mavi ekran hatası Drıver_IRQL_NOt less lütfen yardım edin arkadaslar | kokoci | Donanım | 1 | 08-09-2009 13:40 |
| Yardım!!! Vistada ISScript11 hatası!!! Acil Yardım İstiyorum | erostur | Windows Vista | 1 | 28-08-2009 14:22 |
| Lütfen Yardım edin bozuk ekran görüntüsü hatası | hblackpaw | Yardım | 1 | 04-02-2009 09:26 |
| Ekran karti hatası aliyorum lütfen yardım edin. | misafir916 | Yardım | 13 | 02-02-2009 13:46 |
| Msn Sorun Gider Hatası Off Yardım Lütfen:( | denizxz_e | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 2 | 01-02-2008 14:42 |
|
|