PC devamlı kendine Reset atıyorMerhaba arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi PC kendine devamlı reset atmakta... Güvenli modda açmayı denerken bile kendine reset atıyor ve pc kapanıyor yani bir nevi gücü kesiyor. Bir trojenmidir yoksa nedeni
Konu factan1 tarafından açılmış, 182 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
PC devamlı kendine Reset atıyor konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 182. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #103616
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22525
|
Merhaba arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi PC kendine devamlı reset atmakta... Güvenli modda açmayı denerken bile kendine reset atıyor ve pc kapanıyor yani bir nevi gücü kesiyor. Bir trojenmidir yoksa nedeni daha farklı bir şeymidir. Önerilerinizi bekliyorum... Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
büyük ihtimal donanımsal bir sorundur.
işlemci fanın ayaklarını kontrol et ram leri ve yuvaların tozunu sil bunun bir çok nedeni olabilir. genel bir temizlik yap bende geçen işlemci yüzünden sürekli açılışta sorun veriyordu termal macunu yeniledim düzeldi. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #103616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22525
|
Pc (Laptopu) f8 ile zorda olsa açmayı başardım. şimdi virüs taraması yaptırıyorum. şimdiden sızmış olan 3 adet virüs tespit etti... Büyük bir ihtimalle güvenlik sorunu... ilgin için teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
Alıntı:
sizin ki laptopmus ben masaüstü sandım ısınma sorunu yaşayabilirsin alttaki fanını bir gözden geçir genede ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #524950
![]() Karma: 10
|
yok aga virüs değil o arkadaşın söylediği gibi donanımla ilgii biz reset tuşunu kilitledik olay bitti
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #749 Yer: Turkiye
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7041
|
Laptop diyor reset tusunerede acaba ,hadi reset tusu olsun onu nasıl kilitlettrdinizde sorun çözüldü ,sen yanlıslıkla anahtracıyamı gotrdun pc ni acaba ,
dediğin gibi sürekli reset atıyorsa sorun ram lerde olabilir bir ihtimal viruste olabilir,ama kapanıp acılmyorsa buyuk ihtimalle fanlarda toz vardır cok fazla temizlemen gerekir |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| PC reset atıyor yardım beyler .. | proximus | Yardım | 10 | 10-09-2011 12:46 |
| Reset Windows Password 1.1.0.148 Lite Edition | dryusufbal | Programlar | 0 | 25-01-2010 14:12 |
| Anti-virüs programı yüklerken pc reset atıyor. | Ünal ÖZTÜRK | Yardım | 3 | 20-01-2009 09:07 |
| Kendine Iyi Bak derler, kurşunu kafana sıkıp giderler.. | dönüş yok | Çöp Kutusu | 8 | 08-09-2008 20:13 |
|
|