PC Guvenlik ??Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama en uygun ust baslik buydu sanirim. Gecen yil bilgisayarin guvenligi icin anti spyware cinsi bi program indirmistim. Programi kurduktan sonra baska bi program
Konu Kriterr tarafından açılmış, 235 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
PC Guvenlik ?? konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 235. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #280089
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama en uygun ust baslik buydu sanirim.
Gecen yil bilgisayarin guvenligi icin anti spyware cinsi bi program indirmistim. Programi kurduktan sonra baska bi program calistirdim ve guvenlik icin kurdugum programdan, Registry kapisini kontrol ediyo olsa gerek ki ; Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=418751 " **** .exe Registry de su anahtara su degeri girmeye calisiyor. Izin veriyor musunuz ?" gibi bi uyari mesaji almistim. Dusunuyorum dusunuyorum hangi programi kurdugumu bi turlu hatirlayamiyorum. Aslinda tam olarak calistirildigi zaman Registry de bazi degerleri okuyan ve yazan uygulamalari bana bildirebilecek bi program var mi ? Bu veya buna benzer uygulamalar hakkinda bilgi sahibi olan var mi ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #445279
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 58832
|
2008 den beri ilk mesajın çok şaşırdım görünce..konuyla ilgisi yok k.bakma
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #462119 Yer: miyim yemem :)
Karma etkisi: 300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29876
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|