pc mühendisleri kolaylıkla hacker olabilirmibilgisayar mühendileri okadar okul okuyo hacker olmak için mühendislik okumak yeterlimi yoksa ondan sonrada çokşeymi öğrenmemiz gerekli her bilgisayar mühendisi hackermidir pc programcılığı gibi bi okulu bitirsek bu bize program
Konu bhr_596 tarafından açılmış, 3163 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73731
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 639
|
bilgisayar mühendileri okadar okul okuyo hacker olmak için mühendislik okumak yeterlimi yoksa ondan sonrada çokşeymi öğrenmemiz gerekli
her bilgisayar mühendisi hackermidir pc programcılığı gibi bi okulu bitirsek bu bize program yazdırırmı yada nekadar yardımcı olur Düzenleyen bhr_596 : 30-08-2007 at 02:15. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55546 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22588
|
2006 dan beri 17 mesaj atmıssın bu nasıl bi soru dur ya
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113857
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 153
|
hacker olmak için mühendislik okunur die bi kural yok ama hackerim diyen adamda en az 3 programlama diline hakim olmalı.tutupta hazır programlarla hack yapıyosa ne kadar hacker sayılır bilmem
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=157298 her pc mühendisi hacker deildir tabiki ama mühendis neyin nerden gelebileceğini az çok tahmin ederpc programcılığı okursan tabiki program yazmayı öğrenirsin.ama bu birazda sana bağlı.tamamiyle merak ve azim. |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #115265 Yer: Konya
Karma etkisi: 1096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 108932
|
hocam yaş kaç senin galiba üniversite puanın iyi hangi bölümü seçiyim diye düşüyon
eeeee adam o kadar okuyor tabi kıyıdan köşeden bişey kapar artık ona öğrenmek çocuk oyuncağı gelir iyide bi kaynak buldu mu hacker olabilir birde program yazabiliyorsa yemede yanında yat.... |
|
|
|
|
#6 | |
|
Cool Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47212
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
bence iyi bi yetenek olur işi bilmek ama hacker lık bence işi bilmek kadar yaratıcılıkla alakalı yani açık bulup uygun hamle yapmak biraz açık gözlülük işi
su anda paylasılan butun teknikler kaç zaman once bilmemkimin aklına gelmiş şeyler sonuçta bu işin okulu yok ama tabiki işi bilmek ayrı bi avantaj bence |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129233 Yer: VBasic 6.0-PHP5.0-SQL
Karma etkisi: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 137746
|
Kursa gidersen sana tabii ki ön ayak olacaktır ama hacker olmak istiyorsan bi 10 seneni gece gündüz bu işlere vermen gerekir
![]() Yani iş diye birşey olmayacak hep sağlıklı bir çalışma ortamı ve sürekli birşeyler yazıp kodlama yapmak ve makina dilini öğrenmek en önemli kuralları Eğer bunları yapacak bi kapasiteye geldiysen artık acemi bir hacker olmuş olursun Ama en az 3 dil değil 5 -6 dil bilmen gerekir Dışişleri bakanı gibi![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=157298 Bende programlamayla uğraşırım ve bir şey yapmak & yaratıcılık ve ilham gibi zevkli birşey yoktur bence inşallah yardımcı olmuşumdur![]() Saygılar.... |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51318 Yer: Antalya/๓єгкєz
Karma etkisi: 2137
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 212643
|
Hack=Networking,Basic,Kriptografi vsvsv
mühendislik sna bunları veriyorsa neden olmasın yada sen mühendislikten sonra bunları alsırsan |
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #110161 Yer: Outland/Black temple :)
Karma etkisi: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4413
|
dostum hacker olmak içn pc mühendisliğine gitceksen hiç gitme derim orda sna bilgisayarı program yazmayı vb şeyler öğretirler şöyle açıklarsam daha mantıklı olur mühendislik okursan kapıyı bulursun kapıdan içeri girmek içnse hack bilgileri gerekir yetrince mantıklı sanırım
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=157298 hacker lık geçici bi heves bence yani hack içn bişyler feda etmeye değceğini düşnmüyorum ama mühendislik okuycaksan o zaman feda et ![]() Düzenleyen Kratos-Xaer0 : 31-08-2007 at 22:44. |
|
|
|
|
#11 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #131092
Karma etkisi: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1015
|
Alıntı:
![]() yani insan hacker olmak istiyosa 1-azim ister 2-kafa ister buda pc mühendislerinde daha çok war + programcı uzaktan akraba bi abi war yazık 4 sene üniwersite okudu boşa boşda dolanıyo yani pc mühdislerinin devri bu seneneler we uzun bir süre ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129233 Yer: VBasic 6.0-PHP5.0-SQL
Karma etkisi: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 137746
|
Pc mühendisleri de mühendis olabilmeleri için coderların yaptıklarını kullanmaları gerekiyor ama biliyor musun?? Yani mühendisi olsun olmasına ama programlama bilmeden de birşey yapamaz bence
Bi kere bulduğu açıkları program yaparak oto denetler + olarak da bulamazsa yeniden açık keşfetmeye çalışır![]() Yani hacker olup da napacan senelerce uğraşırsın ondan sonra da koca bir hiç eline geçer ama tabi bildiklerini de unutmamak için arasıra antreman yap![]() iyi olur unutmazsın![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #131092
Karma etkisi: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1015
|
hayır ben demek istedimki nasıl olsa bu hackerlikten hayır gelmediğini görcen bırakıcan biraz
yani mühendislik daha avantajlı + daha çok şay öğretiyolarmış.. ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83178
Karma etkisi: 20
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1412
|
sen okula git öncelikle ondan sonra yolunu çizersin ama öncelikle okulu bitir. Benim branşım makine (meslek lisesi makine bölümü mezunuyum) ama üniversite fizikten terk dolayısı ile yeteneğimi ancak çok elzem bir durumda gösterebiliyorum yada şu anda param birikince düşündüğüm makineyi yapıcam çünkü kimse bana şu makineyi yap demez kolay kolay çünkü ünv. bitirmedim ama bitirseydim farklı olurdu.
not:branşımla çok alakasız bir işte çalışıyorum Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=157298 saygılar |
|
|
|
|
#15 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108499
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 13
|
Alıntı:
Yahu insan hacker olayım diye mühendis olur mu ? (sen böyle birşey söylememişsin fakat ben dolaylı yoldan onu anladım.Tepki sana değil.Söylediğim gibi insanlar var çünkü.) Sen o kadar oku calış cabala...Bu güzel meziyetlerin icinden vatanını dinine milletine yararın dokunacak bir cok yol var iken sadece "hacker olmak icin mühendislik"... nasıl birşeydir arkadaş. "Sakın işte hacker olurum vatana milllete hayrım dokunamazmı kardeşim sanane ?" ve benzeri soru kafanızda oluşmasın.Demek istediğim mühendis olacagınız esnada fikrinizde hacker olmaktan cok daha değişik faydalı ve yararlı mes'eleler olması gerekiyor diyorum.Sen onları düşün.Hacker zaten olursun.Hacker Hacker dediğin nedir ki gülüm ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|