PekerO henüz, unuttuklarımız arasında değil, Hatırlamak istediklerimiz arasında da değil. O, içimizde hissettiğimiz değerli bir arkadaşımız. Wardom'da büyük çoğunluğun oyunu alarak yöneticiliğe seçilmiş, smodluğa kadar ilerlemiş, Forum kurallarını herşeyin önünde
Konu Gila tarafından açılmış, 592 kişi tarafından görüntülenip, 22 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
O henüz, unuttuklarımız arasında değil,
Hatırlamak istediklerimiz arasında da değil. O, içimizde hissettiğimiz değerli bir arkadaşımız. Wardom'da büyük çoğunluğun oyunu alarak yöneticiliğe seçilmiş, smodluğa kadar ilerlemiş, Forum kurallarını herşeyin önünde tutan, Kuralları uygulamak adına öz kardeşini sınırsız banlayan, Dik, dürüst, dosdoğru, tek kelimeyle ADAM GİBİ ADAM! dersem inanmayın... Yamuktur, Kalleştir, Vefasızdır, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=492746 Hayırsızdır. Özlediğim tek adamdır Ve lakin, Bir selamı bile esirgeyen adamdır.. Özlüyoruz seni peker. Vefa dediğin, bozacının adresi değilse eğer, Dostluk dediğin klavye vuruşlarından ibaret değilse, Beklentimiz bir ALLAH selamıdır. Çok görüyorsan, senin sorunundur.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154138
Karma etkisi: 18280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1827223
|
harbiden sevgili peker modumuz nerelerde bi aralar altunizade de vardı onerde nerde bu millett nerde bu devlet
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
şu adamı forumdan soğutan adamlar kendilerinden utanmalı
şimdi çok şey yazılırda ,ileri gitmiş olmayalım peker abiyle hiç bir münasebetimiz yoktur ama bu adam forumun EN ADALETLİ YÖNETİCİSİ diyebilirim aksini söyleyip de şeçenlere diyecek bişey yok ayıplarıyla kalsınlar selamlar peker abi ... |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367019 Yer: Eskişehir
Karma etkisi: 18359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1835411
|
Wardom'da bulunanlar arasında gördüğüm,tanıdığım kadarıyla en karakterli insanlardan biri Mehmet abi.
Gitmesine üzüldüğümüz kadar hiç haketmediği bir sıfat yapıştırılmasına ayrıca üzüldük. Velhasıl kelam,uğrasa da bir selam verse temennisindeyim ben de. |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65376 Yer: babilin asma bahçeleri
Karma etkisi: 23578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2356503
|
evet, PEKER bir slm bırakabilirsin; kızdıklarının yanın da burada arkadaşlarının da olduğunu unutma...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
Peker'in bir misyonu vardı, tamamladı gitti.
Hepimizin bir misyonu var ve tamamladığımızda gideceğiz. Dünyadan gideceğiz forum ne ki? Ama Peker'in kimseden şikayeti de yoktu, serzenişi de. Boşuna onu forumdan soğutanlar vs. kelimeler kullanmamanızı öneririm. Bugün yukubey, nesta ile birlikte öğle yemeğinde bol bol hakkında konuştuğumuz arkadaşımızdır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=492746 Ben şu an biraz hassas, biraz duygusal takılıyorum. Kendisini özlüyorum. Ve buradan alenen ilan ediyorum. Peker, kalıbının adamı değildir. Kalıp dediğin, kalıpçıda yapılıyorsa eğer, eyvallah. Ama Peker,,,,, Kesinlikle kalıbının adamı değildir.. Bunca yıllık arkadaşlarına, dostlarına sırt çeviren bir adamın kalıbı ile pasta kalıbı arasında fark yoktur benim için... |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229520
Karma etkisi: 48610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4859991
|
Wardom'da bana ; ilkleri öğreten, ''ciddiyetini akılla birleştiren'' bir dostu insan özler elbet.
Selametle dostum... |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #460863
Karma etkisi: 7181
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 717859
|
Mehmet foruma dönmeyecek. Yırtınma gila
![]() Belki uzaktan izliyordur, kışkırtıyım diyon ama yemez ![]() |
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Dönse de, dönmese de... Peker'in dostluğu yalanmış. Sahteymiş. Hikayeymiş. Dede Korkut hikayeleri gibiymiş.. Yerim öyle dostluğu da, arkadaşlığı da.. Konuya son mesajımdır. Üzerime vazife edindim, bir konu açtım, ödeştik. Siyaset bölümünden ismini de kaldırdım. Beni sevmeyen adam, umurlarımın birinde bile olmaz... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #460863
Karma etkisi: 7181
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 717859
|
Alıntı:
Adam dönmeyecem dedi. Dönmeyecem demek ne demek? Sevdiklerine rağmen dönmezsin. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
|
yönetimde yazılan yazıları burada ifşa etmek yasaktır
Ama ben bir kuralı ucundan az bişey deliyorum. Birgün, yönetim bölümünde, ( ben yönetici değilken ) şöyle birşey yazmıştı Benimle ilgili bir tartışmada.. ( ama unutmayın dede çakaldır ) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=492746 Dakikalarca gülmüştüm bu doğru tespitine.. Dönüp dönmemesi umurumda bile değil. Ben yazdım, oldu. nokta. |
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
Alıntı:
sen yönetimde değilken yönetimde yazılmış bir yazıya nasıl ulaştın ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367019 Yer: Eskişehir
Karma etkisi: 18359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1835411
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
herkes birgün gidecek, kimi kızıp, kimi haksızlağa uğrayıp, kimi başka sebeblerden,
( [isim vermim] + bu yazdığımı en iyi , sen anlayacan +, ), hep şunu derler eski wardom, aslında wardom hiç bir zaman eski olmadı, hep yenilendi + büyüdü ... fakat, üye olarak , eskilerin gitmesi, yenilerin gelmesi , kalan eskileri huzursuz etti, giden eskiler yüzünden , kalan eskiler hep forumda sıkıldı, bir süre sonra foruma, girmez oldular, yada hesaplarını banlattılar... bu düzen ,malesefki ,böyle , biri gelir- biri gider , Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=492746 fakat kalan eskiler hep, kendi devrelerini özler, bu yüzden gereği kadar büyüyemedik, halbuki Türk Forum Tarihinde süper güç olmaya öle yaklaştıktı, şimdinin zohe kasanları + eski zoneciler + , BT , GT , hepsinin en iyilerinin yolları hep bizim wardomdan geçmiş, fakat birer - ikişer gitmişler,giden gittiğiyle kalır, bir süre sonra forumda , yok olur, topiklerin en arkalarında, belki bir üye merak edip, profile bakınca, keşke gitmeseymiş der. adama bak, bu konuda , baya iyiymiş der. gılanın dediği gibi , herkes birgün gidecek. zamanı gelince... |
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Şikenin kilit ismi Olgun Peker | jomily | Spor Genel | 2 | 05-07-2011 11:12 |
| Kalbi Duran Peker Açıkalın’ın Durumu Ciddiyetini koruyor | dockhanger | Güncel | 3 | 15-04-2011 15:47 |
| Kaya Peker Fenerbahçe Ülker'de | Elvis | Basketbol | 3 | 25-06-2010 06:14 |
| Ahmet Peker Dünya Şampiyonu oldu | vantura | Spor Genel | 1 | 09-08-2009 10:30 |
| Sedat Peker (1971...) | aliGLR | Biyografi | 19 | 18-05-2009 09:49 |
|
|