Philips WebCam DMVC1300K Driver!!!Bu webcam'in driverını bi türlü bulamadım arkadaslar! Bilgisayarıma takınca webcamin foto çekme özelliğinden dolayı sadece çıkarılabilir disk olarak tanıyo. Bunu da webcamin foto cekme özelliğinden yapıyor. Ama bir türlü cam
Konu cagdasergin tarafından açılmış, 2633 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Philips WebCam DMVC1300K Driver!!! konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 2633. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91464 Yer: in Istanbul
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 14
|
Bu webcam'in driverını bi türlü bulamadım arkadaslar! Bilgisayarıma takınca webcamin foto çekme özelliğinden dolayı sadece çıkarılabilir disk olarak tanıyo. Bunu da webcamin foto cekme özelliğinden yapıyor. Ama bir türlü cam olarak tanıtamıyorum. O yuzden acil driverına ihtiyacım var. Sevgilerle...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
Arkadaşlar bunu bende buldum ama uymadı! Artık tek şans bu web camden olan birini bulmak sanırım dostlar
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
PHP Kod:
Bu adrese gir web camını seç ve ürün açılınca sag tarafta resimde gördüğün gibi "Ürün Desteği" var ona tıkla. Daha sonra sol tarafta resimde gördüğün gibi "Yazılım" var ona tıkla ve uygun olan driveri indir |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak