Photoshop Plugin Paketim ve HediyeleriKlasördeki dosyalarin arkadaşlara çok yarayacağına inanıyorum.Her ne kadar gönderdiğim dosyalara bakan arkadaşlar yorumlardan kaçınsada yine de her bi gönderdiğim dosya işlerine yarayabilecek dosyalardir.Elimden geldiğince tasarımcı arkadaşlarımla dosya paylaşmaya devam edicem.Paylaşım
Konu ParadØx tarafından açılmış, 1244 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Photoshop Plugin Paketim ve Hediyeleri konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1244. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132158 Yer: Çâя§| u|_ĀП
Karma etkisi: 188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18395
|
Klasördeki dosyalarin arkadaşlara çok yarayacağına inanıyorum.Her ne kadar gönderdiğim dosyalara bakan arkadaşlar yorumlardan kaçınsada yine de her bi gönderdiğim dosya işlerine yarayabilecek dosyalardir.Elimden geldiğince tasarımcı arkadaşlarımla dosya paylaşmaya devam edicem.Paylaşım benden kullanması sizden. İçerik : ColorVision. Boyutsal su ortamlari yapabilceğiniz güzel bir plugin-Flood Presets. Forograf işi ile uğraşan arkadaşlara - Lens Correct. Resimlerde Netlik için - Gem AirBrush Pro. Rötüş yaması - Power Retouche Pro 6.0. Resimlerinize PS`dekini Sphere özelliği dışında daha kapsamlı küresel özellikler veren bir yama - Sphere Map. Tasarım elementleri - yüksek çözünürlükte(EPS dosyaları) tasarımlarda kullanabilceğiniz şekil ve modeller. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=149123 Kullanımları : Dosyaların hepsi C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins altına atilarak çalışmaktadır.Dizin isimlerini değiştiren arkadaşlar Yine Plug-ins altına atarak yamaları kullanabilirler. Buradan Lütfen Dosya Boyutu : 29MB. Düzenleyen ParadØx : 02-09-2007 at 15:01. Sebep: eksik yazı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6726
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
emeğine sağlık ilk tşkkr eden ben olayım...
yukluyoruz bakalım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51747
Karma etkisi: 370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36373
|
dostum eline sağlık. şimdi indiriyorum. kullandıktan sonra da yorum yapacagım. ben bugünlerde bir dijital fotoğraf sütüdyosu acamayı planlıyorum. sizlerden ögrendiklerim ve ve işi kolaylastıram yamalar sayesinde sanırım pek zorlanmayacagım. paylaşımnlarınızı her zaman bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72656 Yer: C:WINDOWS\system32
Karma etkisi: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1533
|
su olayıyla ilgili plugin arıyodum
![]() ![]() ![]() bombasın şeROmeo ![]() ![]() ![]() ![]() +K |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132158 Yer: Çâя§| u|_ĀП
Karma etkisi: 188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18395
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
Eline Sağlık Kanka İndiriyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #349036 Yer: ist...b.çekmece
Karma etkisi: 187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18446
|
arkadaşım neden bu link kırık sinir oldum heryer rapıd den veriyor başka bir site yokmu yahut daha düzgün bir rapıd link versen çok lazım bu rötüş pro su
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|