php çerezler hakkında yardım!upload siteleri premium account için birkaç çerez buldum ama çerezleri nasıl kullanacağım, çerezdeki kullanıcı adı ve şifre nasıl okunur? örneğin şöyle bir çerez: 62lh8urqqb7n58c6hkjutjh8o4 bu kodu nasıl kullanacağım, nereye gireceğim?
Konu KemalinAskerleri tarafından açılmış, 144 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
php çerezler hakkında yardım! konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 144. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82228
Karma etkisi: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 219478
|
upload siteleri premium account için birkaç çerez buldum ama çerezleri nasıl kullanacağım, çerezdeki kullanıcı adı ve şifre nasıl okunur? örneğin şöyle bir çerez:
62lh8urqqb7n58c6hkjutjh8o4 bu kodu nasıl kullanacağım, nereye gireceğim? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111736
Karma etkisi: 113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10714
|
Bahsettiğiniz olayın PHP ile bir alakası yok. Bunlar encrypt olmuş cerezler. Artık sistemnasıl bir şifreleme kullanıyorsa ona göre kayıt etmişler. Bunu upload sitelerine giriş için kullanacaksanız forumda cookie editörleri ve bu hashleri çözen program vardı accounts bölümüne bakarsanız
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Php şifrelenmiş kod çözme hakkında yardım? | nLL | Cgi ve PHP Scriptleri | 0 | 27-09-2010 02:28 |
| VB hakkında Yardım | blackshark | Visual Basic | 7 | 15-10-2006 23:48 |
| Shadow Security Scanner acıkarını buldum yardım | dj_tehlike | Yardım | 5 | 15-09-2006 15:14 |
|
|