PHP dilinde MySQL VTYSPHP dilinde MySQL VTYS kullanılarak Veritabanına Dayalı Web Uygulaması oluşturmak istiyorum. oluşturualcak uygulamalarda konular olması gerek. Öğrenci Kayıt Sistemi Kütüphane Kitap Takip Sistemi Hasta Kayıt Sistemi Cari Hesap Uygulaması Stok
Konu ycetin tarafından açılmış, 170 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
PHP dilinde MySQL VTYS konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 170. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #576903
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
PHP dilinde MySQL VTYS kullanılarak "Veritabanına Dayalı Web Uygulaması" oluşturmak istiyorum. oluşturualcak uygulamalarda konular olması gerek.
Öğrenci Kayıt Sistemi Kütüphane Kitap Takip Sistemi Hasta Kayıt Sistemi Cari Hesap Uygulaması Stok Takip Sistemi yukarıda ki sistemlerden biri seçilip aşaşağıdaki seçenekelrin hepsi oılmak zorunda Yapılacak uygulamada Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=518804 Kayıt Ekleme Kayıt Silme Arama Listeleme Güncelleme ben bir türlü oluşturamıyorum yarıdm cı olabilriseniz sevinirim. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bu Scriptler Sevinçten Ağlatcak : 271 Adet Türkçe Script | @51m©@n | Cgi ve PHP Scriptleri | 22 | 26-03-2012 06:56 |
| PHP Görsel Eğitim Videoları | passw | Cgi ve PHP Scriptleri | 0 | 29-06-2011 11:41 |
| CBT Nuggets ? MySQL 5.0 Database Administrator 2 | Cesc0405 | E-book | 0 | 20-09-2010 14:01 |
| php hatası nerde acaba | marciel | Sorularınız/Yardım | 0 | 07-09-2007 15:15 |
| MySQL Bug | serkanisim | Vulnerabilities - Güvenlik Açıkları | 4 | 09-02-2006 08:38 |
|
|