Php emlak script lazim yardım lütfen.Arkadaslar bir arkadasıma emlak sitesi acacagız da forumu araştirdim genelde emlak scriptlerinin linkleri kırık. Bildiginiz kurulumu ve kullanımı basit cok fazla ayrıntı icermeyen bir emlak scripti ? Eger script önerebilirseniz
Konu ImGQRKEM tarafından açılmış, 600 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Php emlak script lazim yardım lütfen. konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 600. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159594
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaslar bir arkadasıma emlak sitesi acacagız da forumu araştirdim genelde emlak scriptlerinin linkleri kırık. Bildiginiz kurulumu ve kullanımı basit cok fazla ayrıntı icermeyen bir emlak scripti ? Eger script önerebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #213152 Yer: İstanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1444875
|
evet, kırık bozuk olmayan bi script banada lazım...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #194544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -22445
|
arkadaslar benı ekleyın yardımcı oluyım marikoglu@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59454
![]() Karma: 10
|
En İyi Emlak Sitesi Scripti
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=287564 Siparişinizden 1 Saat Sonra Teslim. VE DAHA FAZLASI İÇİN SİZİ DEMO ADRESİMİZİ İNCELEMEYE DAVET EDİYORUZ. Türkiye Genelinde 800 Aktif Emlakçı bizi tercih ediyor. Kurumsal Bireysel Üyelikli Emlak Sitesi Demo http://egebilnet.net/demo ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|