Php Exe YardımSelamun Aleykum Arkadaşlar konu yanlış yere açıldıysa öncelikle özür diliyorum .. Sorunum Şu Elimde Böyle Bir Kod Var Benim Amacım Exe
Konu Ajn tarafından açılmış, 133 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Php Exe Yardım konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 133. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #492287
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Selamun Aleykum Arkadaşlar konu yanlış yere açıldıysa öncelikle özür diliyorum ..
Sorunum Şu <?php passthru(’c:\\hedefdizin\\programadi.exe’, $retval); Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=507482 if ($retval) print "SONUC: $retval"; ?> Elimde Böyle Bir Kod Var Benim Amacım Exe ile index.php yi aynı Ftp De aynı dizine Atıp werdiğim linkte Exe mi tetikleyip çalıştırabilmek .. Lakin ne yaptıysam başarılı olamadım .. www.örneksitem.com/index.php tıkladıklarında exe min otomatik olarak tetiklenip çalışmasını istiyorum ama işlemlerim bi türlü başarılı olmuyor bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekli Düzenleyen Ajn : 14-10-2011 at 01:58. Sebep: Harf Düzenleme |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46321
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Aleyküm selam arkadaşım.
Sorunun cevabına gelince; malesef böyle birşey mümkün değil. hiçbir host ve kod güvenlik nedeni ile exe dosyasını çalıştırmana izin vermez. En fazla index.php adresine giren kişi exe dosyasını bilgisayarına indirir. ama söylediğim gibi çalıştırmak mümkün değil. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #233089 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 71
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6732
|
Biraz geç olsada,
Öyle birşey yapabilmen için elinde downloader olması gerekiyor, mesela sorgusuz java downloader veya sorgusuz html downloader kullanarak yapabilirsin bu tür şeyler başka bir yöntemi yoktur. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 75 adet full php Scriptz | kady | Cgi ve PHP Scriptleri | 32 | 16-03-2012 20:52 |
| Php Site Yardım Edin Lütfen | Scale | Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax | 0 | 28-06-2011 17:41 |
| JonTurk_35 | Cgi ve PHP Scriptleri | 1 | 05-08-2006 10:51 | |
| Php isteyene nuke hakkında yardım | Hayal@ | Cgi ve PHP Scriptleri | 2 | 06-05-2005 13:21 |
| php de bir txt dosyasının üzerine yazı yazma sorunu yardım ederseniz sevirnirim | RazoR | Cgi ve PHP Scriptleri | 1 | 01-05-2005 13:24 |
|
|