php kodu yardım$meyve=elma armut kiraz portakal; boyle bir sitringim var. bunu php de nasıl satır satır çekip şu hale dönüştürüp $meyve=elma,armut,kiraz,portakal; şu şekilde yazdırabilirim elma armut kiraz portakal
Konu romeolove tarafından açılmış, 140 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
php kodu yardım konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 140. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52000
Karma etkisi: 243
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 23630
|
$meyve="elma
armut kiraz portakal"; boyle bir sitringim var. bunu php de nasıl satır satır çekip şu hale dönüştürüp $meyve="elma","armut","kiraz","portakal"; şu şekilde yazdırabilirim elma armut kiraz portakal |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
foreach döngüsüyle yazdırabilirsin..
Foreach ($meyve as $meyveadi){ echo $meyveadi."<br>"; } |
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ms-dos (cmd) bekleme kodu (Yardım) | ++Siege++ | Genel Programlama | 2 | 12-12-2010 00:54 |
| MSN Hata Kodu 8007007 yardım..! | |O.07| | Hatalar - Soru&Cevap | 7 | 08-11-2009 23:22 |
| Php isteyene nuke hakkında yardım | Hayal@ | Cgi ve PHP Scriptleri | 2 | 06-05-2005 13:21 |
| php de bir txt dosyasının üzerine yazı yazma sorunu yardım ederseniz sevirnirim | RazoR | Cgi ve PHP Scriptleri | 1 | 01-05-2005 13:24 |
|
|