Phpbb maillistArkadaşlar selam ben kendi forum sitemdeki maillistimi nasıl görebilirim üyelerin maillerini görmek istiyorum yani daha açık anlatıym 1- Üyelerimin mailleri 2-Üyelerin hepsinin liste halinde kullanıcı adları ve şifreleri 3-Özel mesajları
Konu gvn666 tarafından açılmış, 269 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Phpbb maillist konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 269. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38756
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar selam ben kendi forum sitemdeki maillistimi nasıl görebilirim üyelerin maillerini görmek istiyorum yani daha açık anlatıym
1- Üyelerimin mailleri 2-Üyelerin hepsinin liste halinde kullanıcı adları ve şifreleri 3-Özel mesajları ben başkasını hacklemekten bahsetmiyorum arkadaşlar kendi admini olduğum sitemdeki üyelerin bilgilerini istiyorum yani Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=54230 Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.Yardımlarınızı bekliyorum paylaşım iyi gözüküyo bakalım bize yardım ediceklermi ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #15492
![]() Karma: 6
|
yaa bildm kadarıyla şifreleri md5 halinde criptilio o yüzdn şifresini göremezsin maillerini görebilirsin o basit.Özel mesajlarıda görebiliondu galiba...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38756
![]() Karma: 10
|
cevap için sağol kolay demişsin anlatsanda görebilsem??? peki şifreleri hacklediğimizde görebiliyoz bu nasıl olcak???yani www.siteadı.com/ml_config.dat yaptıında siteye eğer eski sürüm bi phpbb ise ve config.dat dosyasının yeri değiştirlmemişse bütün üye isimleri ve şifreler önüne çıkıyo admin dahil bu mantıkla adminde bunu bi şekilde görebilir ama nasıl???
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|