Pikatel AirMax-101İyi Aksamlar.. Pikatel AirMax-101 Kablosuz Modem kullanıyorum faakat sürekli internet gidiyo.. sitelere bazen giriyo bazen girmiyo sayfayı bir kaç kez yenileyince düzeliyo bazen de modeme reset atınca... Ttnet i defalarca
Konu iLLeqaL-q4 tarafından açılmış, 2356 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Pikatel AirMax-101 konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 2356. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #248642 Yer: İstanbul - Fatih
Karma etkisi: 432
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 42850
|
İyi Aksamlar..
Pikatel AirMax-101 Kablosuz Modem kullanıyorum faakat sürekli internet gidiyo.. sitelere bazen giriyo bazen girmiyo sayfayı bir kaç kez yenileyince düzeliyo bazen de modeme reset atınca... Ttnet i defalarca aradım bir sorun olmadığını söylediler modemden kaynaklanabilir dediler.. modemin kendi sitesine girince (http://192.168.1.1/ ) Menülerden Diyagnostik var.. ona tıklayınca Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=272063 hernet bağlantı testi: Başarılı Kablosuz bağlantı testi: Başarılı ADSL Servis Sağlayıcısı ile olan bağlantının testi ADSL Senkronizasyon Testi: Başarılı ATM OAM F5 segment ping testi:Başarısız ATM OAM F5 uçtan uca ping testi:Başarılı ISS Bağlantısı Testi: PPP Sunucu Testi:Başarılı ISS Şifre Doğrulama Testi: Başarılı Atanmış IP adresini test et: Başarılı Varsayılan Ağ Geçidini pingle: Başarılı Birincil Alan Adı Sunucusunu Pingle: Başarılı böyle bir tabloyla karsılasıyorum Ordaki Başarısızdan kaynaklandığını düşünüyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim .. Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
modeminin firmware updatei varsa onu yap sorun modeminizden kaynaklanıyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #308390 Yer: Atlantis
Karma etkisi: 3274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 326967
|
Modeme giden kabloda ve spliterda bir sorun olup olmadığı kontrol edin. Ettikten sonra firmware güncellemesi yapınız.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #248642 Yer: İstanbul - Fatih
Karma etkisi: 432
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 42850
|
Firmware güncellemesini de yaptım fakat sonuç aynı
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #287973
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -6250
|
Bi de biliyorlarmış gibi firmware update yapın yazmışlar
![]() Arkadaşım onlar noktadan noktaya internet hizmetinde Başarılı olur ancak. Mesela bankalarda fln kullanılırlar. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=272063 ATM OAM F5 uçtan uca ping testi:Başarılı yazmışsın bu dikkatimi çekti benim. Normalde o da nokta bağlantıda kullanılıyor fakat sende başarılı olması garip. Normal bir bağlantıda bu da Başarısız oluyor genelde. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|