pikatel combomax dsl modem kurulum sorunu yardim?arkadaslar komsumuza pikatel combo marka dsl modem kurdum ethernet calisiyor sonra cd ile kurulumu yapmaya calistim fakat modemi bulamadi (splitter da kullandim hatta degistirdik hala bulamiyor) (kitapcigina da baktim ,
Konu kobem tarafından açılmış, 5007 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
pikatel combomax dsl modem kurulum sorunu yardim? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 5007. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76903
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 68
|
arkadaslar komsumuza pikatel combo marka dsl modem
kurdum ethernet calisiyor sonra cd ile kurulumu yapmaya calistim fakat modemi bulamadi (splitter da kullandim hatta degistirdik hala bulamiyor) (kitapcigina da baktim , fiziksel baglanti dogru gozukuyor , bilgs.da ethrnet baglandi diyor ama modemi bulamiyor ki bulsa ip yazip kullanici adi sifreden isi bitirecem ancak modemi BULAMIYOR) niye olabilir sizce? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #90123 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1085
|
dostum birkerede modeme reset atarak default ayarlarina getirip tekrar dene istersen otomatikde ag gecidini vermesi lazım benimde basima gelmisti olmassada modem arizalıdır.
Bende de ayni sorun olmustu modem deişince düzeldi Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #222541
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar beim pikatel combo max.modemin şifresi ile ilgili bir problemim var.şifreyi giriyorum kabul etmiyor.yardımcı olursanız sevinirim.k.ad:admin,şifrede
assword olarak giriyorum.dorumu acaba |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|