pikatel quartet ip sorunuDaha önceden tıkır tıkır çalışan modemim bilmediğim bir sebeten dolayı çalışmıyor. kısaca özetlersek bilgilerime dayanarak;modemime sinyal geliyor yanlız otomotik ip atılamıyor bende elle girdim ip adresini, internetim açıldı fakat modemim
Konu resh tarafından açılmış, 781 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
pikatel quartet ip sorunu konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 781. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64043
Karma etkisi: 0
![]() Karma: -48
|
Daha önceden tıkır tıkır çalışan modemim bilmediğim bir sebeten dolayı çalışmıyor.
kısaca özetlersek bilgilerime dayanarak;modemime sinyal geliyor yanlız otomotik ip atılamıyor bende elle girdim ip adresini, internetim açıldı fakat modemim 4 çıkışlı ana makinamda bağlanılabiliyor öteki makinalarda bağlanılmıyor internete onalarada elle ip girdim sonuç alamadım kurulum cd ile yükleme yaptım sonuç yok netten dirverdi indirdim yine sonuç yok.çok şey denemdim ama almıyor bu konuda yardımlarımnızı bekliyor.Şimdiden teşekkür ediyorum saygılarla. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Kendi bilgisayarından nete girebiliyosun diğerlerinden girilmiyor sorun bu dimi?
Diğer bilgisayarlardan ping atmayı dene, modemde filter konulmuş olabilir (mac) ona bak.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
tam anlıyamadım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
|
başlat>çalıştır>ping modemin.ip.no şeklinde ping at cevap alıp almadığına bak eğer cevap geliyorsa bilgisayarlar modemle iletişimi var demektir ya da modemin filter özelliği varsa ve sadece senin bilgisayarından bağlanılmaya ayarlanmışsa diğerlerine izin vermiyor olabilir onuda kontrol edebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
Şöyle anlatayım ip otomotik bulamıyor ancak ben elle girersem açıyor.modemim 4 çıkışlı elle girdiğim zaman sadece ana makinada bağlanılabiliyor diğer makinalara bağlantı gitmiyor.Onlara da elle girmeyi denedim olmadı.Umarım derdimi anlatabilmişimdir tam alamıyla
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
|
Evet derdini anlattın ve bende aynısını söyledim dikkat edersen. Sen benim dediğimi yaptınmı peki?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|