Pikatel USBMAX SorunModemin arayüzüne giremiyorum.... Modemi 2.el olarak aldım.. 198.162.1.1 girdiğimde parola istiyor.. Orada: kullanıcı adı : admin şifre : ttnetin şifresi kullanıcı adı : ttnetin verdiği kullanıcı adı... şifre : ttnetin
Konu »»KДRД_ЩЦЯдT«« tarafından açılmış, 277 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Pikatel USBMAX Sorun konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 277. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #383048 Yer: GeLicEn Mi ??
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Modemin arayüzüne giremiyorum.... Modemi 2.el olarak aldım.. 198.162.1.1 girdiğimde parola istiyor..
Orada: kullanıcı adı : admin şifre : ttnetin şifresi kullanıcı adı : ttnetin verdiği kullanıcı adı... şifre : ttnetin verdiği şifre Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=320077 2'sinide denedim olmadı.. Napabilirim yardımcı olursanız sevinirim.. Birde benim bilgisayarım nedenini bilmiyorum..bazen pcyi açtıkttan 2 dk sonra, bazen 10, bazen 20 ama garanti internet kesiiyor ve pcyi yeniden başlatmadıkca açılmıyor.. internet için her pcyi açtığımda şifre yazıyorum..internet bağlantım kesilince bile hala internet varmış gibi gözüküyor... bazende şifreyi kabul etmiyor.. Bu sorunlar neden olabilir ??? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34276 Yer: WardoM
Karma etkisi: 8989
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 898063
|
Kullanıcı adı: admin
Şifre: password |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #383048 Yer: GeLicEn Mi ??
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Anlamdım ??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34276 Yer: WardoM
Karma etkisi: 8989
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 898063
|
Kullanıcı adı yazan yere "admin" yzacaksın
Şifre yazan yere de "password" yazacaksın tamam mı? sabrımı mı deniyosunuz bazen anlamıyorum.... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|