pingle ilgiliip adresime ping cekmem neyi gosterir? (ipyi dogru verdigimi mi?) 127.0.0.1 e ping cekmem tcpnin calistigini mi yoksa ethernet kartimin calistigini mi gosterir? ip adresime ping cekebildigim halde default gatewaye
Konu kobem tarafından açılmış, 251 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
pingle ilgili konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 251. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76903
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 68
|
ip adresime ping cekmem neyi gosterir? (ipyi dogru verdigimi mi?)
127.0.0.1 e ping cekmem tcpnin calistigini mi yoksa ethernet kartimin Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=110277 calistigini mi gosterir? ip adresime ping cekebildigim halde default gatewaye ping sirasinda "request timed out" dediginde bu , paketin gittigi ama geri donemedigi anlamina mi gelir? "request timed out" ta paket routerdan cikti nete yoneldi ama cevap gelmedi mi yoksa paket lokalda kaldi mi? not: sorma nedenim su : dun okulda dizustunden nete girmeye calisiyodum ip adresime ping cekebildim , localhosta cekebildim ama default gatewaye cekemedim "request timed out" oldu (bi ara girebildim iste o ara gateway de basariliydi ama sonra access point sifreleme mi yapti yani beni yasaklilar listesine mi aldi bi daha giremedim) Düzenleyen kobem : 27-12-2006 at 15:38. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
dg kendi ip neğil dg ye ulaşamıyosundur zaten localhosta atarsın ethernet bağlantın olmasa bile atarsın bu senin ethernet kartına kadar gidip sonra geri gelen bir paket gibi dg ye attığında ping ona gitmiyodur sebebi ne olabilir dersen bi çok şey olabilir icmp den ping servisini kapamışlardır ne biliyim dg ipsi değişmiştir resetlenmiştir fln fln...
request timed out da paketin gittiği ama geri gelmediği anlamına gelmiyo paketin senin makinandan çıktığı ama senin verdiğin hedefin olup olmadığı hakkında bi cevap alamadığı anlamına geliyor (örneğin kendi ağında olmayan bir ipye ping atsanbile aynı cevabı alırsın) cevap sırası karışık oldu ama idare et =) ben hala bunları niye sorduğunu tam anlayabilmiş değilim ama umarım yardımım dokunmuştur... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|