pIRCH Client BUG!!!!Evet arkadaşlar windows işletim sisteminde kullanılan pIRCH'in debugunu ilk kez açıklıyorum... Bir kanala girin ve kanalda 31 tane # işaret yan yana boşluklu koyun yani şu şekilde; # # #
Konu N3C0 tarafından açılmış, 331 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
pIRCH Client BUG!!!! konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 331. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74373
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 15
|
Evet arkadaşlar windows işletim sisteminde kullanılan pIRCH'in debugunu ilk kez açıklıyorum...
Bir kanala girin ve kanalda 31 tane "#" işaret yan yana boşluklu koyun yani şu şekilde; Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=73052 # # # # # # # # .... 31 e kadar boşluklu # koyucaksınız kanala veya sunucudan düşürmek istediğiniz nickin özeline bunu yazdıgınızda otomatik olarak nick düşecektir... Kanalda yazarsanız kanalda pirch kullananların hepsi sunucudan düşecektir ben webmaster die bir sunucuda malaysia kanalında yaptım kanal 313 kişiydi 23 kişi kaldı ve koptum nerdeyse gerçi banladılar ama tekrar kanala girdigimde 23 kişiydi o düşüş yani o en önemli kısmını göremedm ama neyse ![]() Karma bekliyorum...!!! Neco Saygılar. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|