Pkk'nın Zerdüşt Ayini...Ve günün manşeti: http://666kb.com/i/bydddyx8hip4z0pmz.jpg PKK'nın Zerdüşt Ayini Çatışmalarda ölen militanlarını pagan merasimi ile defneden PKK'nın, Zerdüşt yüzü de açığa çıktı. Örgüt militanlarının düzenledikleri törenlerde ateşe nasıl taptıkları görüntülendi. Milli Gazete'nin
Konu redyellow tarafından açılmış, 272 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
Ve günün manşeti: ![]() Alıntı:
PKK denen hain örgütün gerçek yüzü! Bu haberi köşemde paylaşım ama ayrıca olması bu hainlerin gerçek yüzlerinin sergilenmesi açısından iyi olur diye düşünüyorum, bu sebeple ayrı bir başlık açtım. Yönetimden bu başlığı silmemesini istirham ediyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10378742
|
uyarı notunu yazdığınız iyi oldu.
silmeme bi fırt kalmıştı. da, bize ne hangi inanışı sergiliyorlarsa? sanki KUL HAKKI YİYİN diyen sahtekarın takipçileri İSLAMİYETİ mi takip ediyorlar? |
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #231
Karma etkisi: 13662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1365389
|
Alıntı:
Kişi müslümandır ama 5 vakit kılmıyordur, yada müslümandır ama oruç tutmaz, yada dediğiniz gibi müslümandır ama kul hakkına dikkat etmez!!! Bu durum onu daha az müslüman yapmaz sadece günahlarını arttırır. Ama konuda ki olay bu değil, insanları kendi cephelerine geçirmek dağa çıkarmak zordur. Gerektiğin kendi insanına bazen kendi ailene kurşun atması gerekicek bunu yaptırtabilmesi için aradaki her türlü bağı kesmeleri lazım buda din kardeşliği mevzusuna getiriyor. Ben oldum olası bu dağdaki teröristlerin hatalarını onları dağa gitmelerine göz yuman ailelerinde buluyorum. Umarım biraz kendilerine gelip daha akıllı hareket ederler. Dün tvde pkk lı bir teröristin cenazesini gösterdiler, adam taziyeyi Türk Bayrağı altında alıyordu ben dağdaki ler gibi vatan haini değilim diyordu. Örnek bir davranış umarım benzerleri devam eder. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10378742
|
Alıntı:
Güneydoğu'nun bugünlere gelmesinin sebebi bir takım para düşkünü hainler ve onlara yardım ve yataklık yapan siyasetçilerdir. Ta Özal zamanında başlayan güneydoğuya yatırım palavrası sayesinde kaba inşaatları dikip, devletten para alıp, bu paralarla Antalya'da 5 YILDIZLI OTEL inşa edenler, ve onlara sesini çıkartmayanlar, bu vesileyle, devletin kesesinden aktarılan bu paradan pay aldığını düşündüklerimiz, hepsi el birliğiyle güneydoğu sorununu azdırdılar.. Peki kimdir bunlar? Gazeteci Uğur Dündar'ın deşifre ettiği ve ekranlarımıza taşıdığı bu hırsızlığın ve ihanetin sorumluları kimlerdir? Ülkece pepsi cola'ya zam gelince protesto etmesini bilip, ülkeyi soyan ve ihanet edenlerden hesap sormasını bilemeyen bizleriz aslında... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
|
diğer tarafta yeteri kadar tartışılıyor.
siyaset bölümüne dini konular açmak yasaktır. kapalı ve çöp. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| DHKP-C, PKK'nın koltuğuna göz dikti | +Zafer | Güncel | 7 | 14-11-2009 17:54 |
| Köşeye sıkışan PKK'nın yeni hedefi | +Zafer | Güncel | 1 | 01-01-2009 19:43 |
| İşte PKK'nın amaçladığı asıl hedef! | +Zafer | Güncel | 0 | 26-10-2007 09:05 |
| PKK'nın eline ABD tankı nasıl geçer? | ESTERGON | Siyaset | 11 | 01-10-2007 22:47 |
| PKK'nın baskın yaptığı köylüler anlatıyor! | adenia | Siyaset | 19 | 09-07-2007 01:25 |
|
|