PKK'ya Açıkça TV'den Yardım İstedihttp://www.aktifhaber.com/images/news/57069.jpg PKK'ya Açıkça TV'den Yardım İstedi Şırnak Belediye Başkanı, şok eden bir çağrı yaptı. Kendilerinin PKK'ya yardım ettiklerini belirtip PKK için açıkça destek istedi. France-24’te Şırnak’la ilgili bu sabah yayımlanan
Konu gokhan32 tarafından açılmış, 364 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
![]() PKK'ya Açıkça TV'den Yardım İstedi Şırnak Belediye Başkanı, şok eden bir çağrı yaptı. Kendilerinin PKK'ya yardım ettiklerini belirtip PKK için açıkça destek istedi. France-24’te Şırnak’la ilgili bu sabah yayımlanan özel bir haberde, kentin belediye başkanı Ahmet Ertak ile yapılan bir söyleşiye de yer verildi. Ertak’ın Kürtçe konuştuğu söyleşide PKK’yı övücü sözleri ön plana çıkarıldı. France-24, Ertak’ın “PKK Kürt halkını destekliyor. Biz de PKK’yı destekliyoruz. PKK’yı desteklemek lazım” sözlerini aktardı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=147134 Ertak, “Demokrasi, adalet ve davamız için sonuna kadar gideceğiz. Türk makamlarına sesleniyorum : bize, kültürümüze saygı duyulduğu takdirde biz de saygı duyarız. Eğer Türk ordusunun operasyonları sona ererse PKK da silah bırakacaktır” şeklinde konuştu. Ertak, 28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde SHP adayı olarak Şırnak Belediye Başkanı seçilmişti. |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
al birini vur ötekine..
tıklayın bu adamların kimlerle seçimden sonra işbirliği yapacağını verdiğim linkten okuyabilirsiniz.. sonucta aynı şeyleri düşünüyorlar ikisi de.. ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132278
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Vatani BÖlmek İsteyenlere Cevabimiz Çok Sert Olucaktir.terÖr ÖrgÜtÜne Ve Onlara Yardim Edenler Gereklİ Cezalari En Kisa Zamanda Alicaklardirrr.
Her Şey Vatan İÇİn Vatani BÖlmek İsteyenler HİÇ Bİr Zaman Gayelerİne UlaŞamayacaklardir.ÇÜnkÜ Bİz TÜrk GenÇlerİ Olarak Onlara İzİn VermeyeceĞİz Ne Olursa Olsun Vatan Ve Bayrak Kutsaldir....... |
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51889
Karma etkisi: 155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14811
|
Kansız sen hangi topraklarda yaşıyosun PKK yı yok etmek istiyosak bölelerinden başlıcaz.Atacan bölelerini kuzey ırak a destekledigi pkk nın içine görecek ondan sonra.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=147134 Her Şey Vatan İÇİn Vatani BÖlmek İsteyenler HİÇ Bİr Zaman Gayelerİne UlaŞamayacaklardir.ÇÜnkÜ Bİz TÜrk GenÇlerİ Olarak Onlara İzİn VermeyeceĞİz Ne Olursa Olsun Vatan Ve Bayrak Kutsaldir....... |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83295 Yer: South Korea
Karma etkisi: 10844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1083413
|
Bunlara cevap veremeyen bi adamın neyini savunayım..Cesaret yok , Basiret yok , Durmak ta yok..Haydi yola devam..
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #115732 Yer: Hayaller dunyası..
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80140
|
denıze dusen yılana sarılır mısalı ama o yılan dırı dırı yıcek onları..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
artık adamlar kendilerine bu kadar çok güvenebiliyorlar maalesef
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|