Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Plesk 9.0.1 lİsansinda lİmİtsİz kesİn cÖzum tr dosyasiyla fullInstructions: Fully install and configure Plesk (goto http://localhost:8443 after it's done installing and follow EVERY prompt until you arrive at the main screen). Stop Plesk (tray icon, right click then |
|
|||||||
Plesk 9.0.1 lİsansinda lİmİtsİz kesİn cÖzum tr dosyasiyla full konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 1322. |
|
|
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #247522
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Instructions:
Fully install and configure Plesk (goto [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] after it's done installing and follow EVERY prompt until you arrive at the main screen). Stop Plesk (tray icon, right click then click stop and wait til it says "stopped"). Goto the Plesk folder. Depending on where you install Plesk, the ******** that you need to place the dll might change, but for me its: Code: C:\Program Files\Parallels\Plesk\admin\modules Rename php_psakey.dll to php_psakey.dll.bak then extract php_psakey.rar. Start plesk (tray icon, right click then click start and wait til it says "started"). Login and see the awesome new free license you have! PLEASE NO MIRROR! [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Düzenleyen eremkucuk : 20-11-2010 at 19:32. Sebep: flood |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #398656
|
MErhaba arkadaslar..
Bana plesk 9 linux icin lisans yolu gerek bu plesk 9 un lisans keyi nerde bilgisayarima indirecegim yardimci olursaniz sevinirim. veya bana plesk 9.X linux keyi verebilirmisiniz full olarak süresi önemli degil ama 2 veya 3 günlükte olabilir yanliz full ve en az 2 veya 3 gün olsun yani süresi bitmis olmasin Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] siz bana gönderin ben onu 30 güne cikarir burda paylasabilirim isallah update yaparak simdiden tesekkür ederim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
ben dekiler kardeş windows ama windows ku kurarsan kesin cözum ömur baoyu gatranti bu calk hem turkce dosya dil dosyasıyla...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135376
|
plesk 9.0.1 full crak laızmolur belkı
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak