PocketBike Chopper motoru hakkındamerhabalar. kız arkadaşımda avusturalya malı bir chopper tipinde zincir aktarmalı bir pocket bike durmakta ve daha 3 km'de ancak tam 4 senedir hiç marşa basılmamış ve heryeri paslanmaya terk edilmiş.
Konu \Emix tarafından açılmış, 664 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
PocketBike Chopper motoru hakkında konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 664. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
merhabalar.
kız arkadaşımda avusturalya malı bir chopper tipinde zincir aktarmalı bir pocket bike durmakta ve daha 3 km'de ancak tam 4 senedir hiç marşa basılmamış ve heryeri paslanmaya terk edilmiş. bugün gidip gördüm motoru tip olarak umut yok gibi ancak şu anda tek amacım motorunu çalıştırmak kaynamıştır filan sandım ama sanmıyorum sol alttaki iple çekip çalıştırma ipi mevcut uzamış bir şekilde duruyor biraz daha gerebiliyorum ve ani gerdiğim zaman pistonun hareket ettiğini hissedebiliyorum vakumluyor çünki bunu nasıl ayağa kaldırabilirim pocket bike yedek parçaları nereden temin edebilirim? sanırsam çim biçme motoru vb motorları kullanılıyor bu pocketbike'larda ve sanıyorumki 2 zamanlı motorları var Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=488263 sıfır bir motor alıp buna monta etmeye kalksam set olarak motoru nereden temin edebilirim yardımcı olabilecek varsa makbule geçer arkadaşlar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4745
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
şehir olakar nerdesın bilmiyorum ama kocaelinde sana yardımcı olabiilecek bir usta tanıyorum ama o motor karıncalanmıştır bence masrafı çok olur
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
Alıntı:
![]() bilemiyorum ne olduğu hakkında benim amacım motorun yağını değiştirmek bujisini değiştirmek yağlanacak yerlerini yağlayıp karburatörü temizleyip ve birde el marşını halledebilirsem şansımı denemek |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
|
arkadaşlar bu 2 zamanlı motorsikletlerin bakımı nasıl yapılıyor 4 senedir yatmış 49 cc'lik mini bir chopper var elimde pocket bike chopper lardan
yağı.. bujisi.. elektrikli marşı yok çim biçme motoru gibi elden marşlı ve sanırsam çim biçme motoru Diablo marka avulturalya motorsikleti daha sıfır km'de ancak 4 senedir yatmakta.. piston kaynamamış adım gibi eminim Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=488263 ve yağını benzinini nasıl koyacağım depodanmı? hangi oranlarda |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #120512 Yer: Göttingen / Almanya
Karma etkisi: 3542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 353635
|
Arkadaşım O Motor'un Karbiratör'ünü Çıkar Sök İçini Benzinle İyice Temizle , İçine Kompressör İle İyice Hava Vur Deliklerini Aç ... Sonraki Aşama : Motor'un İçindeki Benzini Boşalt Ve İçine Yeni Benzin Koy ... Depodan Çıkan Ve Karbiratör'e Giden Hortumların Hepsini Temizle Benzin İle Onları Tekrar Kapatıp Birleştir Ondan Sonra Buji'yi Değiştir Sana Bosch Marka Öneririm ... Ondan Sonra Bütün İşlemler Bitince Bir Tanede Akü Alıyorsun Motora
Onuda Monte Ettikten Sonra Motoru Çalıştır Hayırlı Yolculuklar ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
daha 3km'de diyorsun.
temiz bir bakımla canavar olur. Türkiye'de böyle şeylere keşke daha fazla önem verilse. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=488263 Bu yıl Bursa'da ki motor fuarında bir tane ss tarzı gördüm sadece. Daha kullanılmamış motor. Yağını suyunu koyup git diyeceğim ama... 2 zamanlıdır o . Benzini yenileyip çalıştırmayı dene. 4 yıl az değil , bujilerde sorun olabilir.Karbiratör toz bağlamıştır. Alışveriş için ise e-bay önerebilirim. Kendim hiç alışveriş yapmadım ordan. Fakat nette gördüğüm kadarı ile coğu motorcu o siteden bişeyler sipariş ediyor ki haliyle daha pahalıya geliyor yurt dşından geldiği için. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #517597 Yer: İm Yurdum WARDOM :)
Karma etkisi: 1632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 163037
|
PocketBike Chopper bu ufak tıplerdenmi yoksa onu uzun duruyor onlardanmı _?
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
onun yardımıyla rektefiye soktuk makinayı karıncalanmamış bile yapıyoz hayırlısıyla :dEdit : düzeltiyorum gece yorgunluğuyla birşey yok gözüküyordu gündüz vakti bakınca durum vahim ![]() Alıntı:
ufak ve önü uzun duruyor ![]() Düzenleyen \Emix : 05-07-2011 at 20:00. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #140871 Yer: Antalya
Karma etkisi: 46720
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4671238
|
kardeşim, Mevlana kavşağında BP yi geçer geçmez Dorado motor var. her türlü yardımı yapıyorlar, git görüş derim ben. her türlü yardım ediyorlar. sen perşembe günü toplantıya gel tanış arkadaşlar ile, hem yüzünü görelim artık
![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
motoru söktüm karıncalanmış komple yüzeysel bakınca karıncalanmamış gibi gözüküyordu söktük öylece bıraktım bugün bi baktım bilyaları vs içi komple karıncalanmış hafif bi zımpara attık bütün gece yağda bekledi bugünki durumu gayet iyi Oğuz abi nerde saat kaçta oluyor toplantınız ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
arkadaşlar ben antalyadan murat ben de pocket bıkem var yamaha ama pocketler çok arıza yapıyo bunu bilin ......?......
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2012
Üye numarası: #603740 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4258
|
ohooo naptın beya
sen git Chopper 4 sene binme... adam yapan firmadan utanır ![]() Kolay Gelsin... ![]() Subaru Ustası Komşun Onu Turp Gibi Yapar Bu Arada Yaptıktan Sonra Resimlerini ve Nasıl Çalıştırdınız. Yazıyla Bekliyoruz ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Motorsiklet Hakkında Bilinmesi Gereken 17 Teknik Bilgi | +Zafer | Motosiklet | 7 | 30-05-2011 00:31 |
| Chp İstanbul İl Başkanı Hakkında Şok İddia | intelligence | Siyaset | 29 | 13-01-2010 01:17 |
| torrent ve torrent siteleri hakkında | sahinnn02 | Dosya Paylaşım Programları | 4 | 05-11-2009 18:07 |
| Plazma roket motoru ISS'te denenecek | blackmode | Bilim ve Teknik | 0 | 23-12-2008 10:09 |
| Atamız İle İlgili Kitaplar | MATRIX_90 | Mustafa Kemal ATATÜRK | 0 | 07-02-2007 10:07 |
|
|