Port açmak için modeme giremiyorum..Arkadaşlar apartmana paylaşım sağlayan modeme port açmak için ulaşmak istiyorum.Fakat şifre koymuşlar bu şifreyi kırmanın yada modeme ulaşmanın başka bir yolu var mıdır???(modem Zyxcel Prestige 661H-61 ve enter password click
Konu okjqwerty tarafından açılmış, 3425 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Port açmak için modeme giremiyorum.. konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 3425. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21500
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar apartmana paylaşım sağlayan modeme port açmak için ulaşmak istiyorum.Fakat şifre koymuşlar bu şifreyi kırmanın yada modeme ulaşmanın başka bir yolu var mıdır???(modem Zyxcel Prestige 661H-61 ve "enter password click login" diyor,default pasword u 1234 fakat değiştirmişler)
teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
Alıntı:
apartmana paylaşım sağlıyorsa ve sende ortaksan bağlantıya neden sana şifreyi vermiyolar ? brutus tarzı programlarla sabah akşam deneme yapman lazım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Muhtemelen modemden bant genişliği ayarlanabileceğinden paylaşımda haksızlık olur diye vermemiş olabilirler.Zaten adamlar bağlantıyı kurup gitmişler.Benim şifreyi isteme gibi bir hakkım var mı sizce.Önerin için saol brutus kurdum denedim ama pek bişey anlamadım. Kendi bünyesindeki password listesini mi deniyor bu program.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
hayır key.txt diye bir dosyayı import edebilirsin. bu arada ben band genişliğini dengeleyen bi adsl modem daha duymadım duydum diyen varsa bi inceleyelim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35128
Karma etkisi: 679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 66961
|
hmmm ilginc bi olay...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
Bu konuda diğer forumlardan birinde bu işlerden anladığını tahmin ettiğim bir arkadaşın bana tavsiyesidir.O yüzden böyle bi yorum yaptım.Şöyle diyor:
"Ama ben o modemin yöneticisi olsam bu hakkı kesinlikle hiçkimseye vermem. Zira bu tip bir hakkı size vermek demek diğer kullanıcıların bant genişliğinden çalmak demektir. Ayrıca söylediğiniz modemin azımsanmayacak trafik düzenleme özellikleri var. Bunlardan birisi de band-width management. Modemin yöneticisi büyük ihtimalle kullanıcılar arasında bant genişliğini üleştirmiş olabilir." Modemin markası zyxcel prestige 661h-61 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
http://www.zyxel.com.tr/zyxel/product/dsl/p661h.htm Media Bandwidth Management P661H network yöneticilerine network kaynaklarını paylaştırmaya imkan verir ve (QoS) Quality of Service i garanti eder. MBM fonksiyonu media servislerini önceliklendirir. VoIP , video streaming, video-conferencing veya MP3 uygulamaları gibi özel ihtiyaçlara adapte edilmiş bir sistem tarafından günlük operasyonlarda Üretkenliği ve verimliliği artırır. ben experde çalışıyorum (exper = datateknik) ve zyxel modemler gerçek anlamda network balance yapmıyo ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|