Port Şifre CozucuaRkadas Lar ben Irc Web Port u yada Mirc Giriş Port Larını KırabıLıcek Bı Program yada Yontem aRıorum Bu Konuda BıLgısı oLan vaRs Yardımcı oLsun Lutfen smdıden TesekkurLer
Konu UnBaLaNcEd tarafından açılmış, 1360 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Port Şifre Cozucu konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 1360. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12012 Yer: Ünye
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
aRkadas Lar ben Irc Web Port u yada Mirc Giriş Port Larını KırabıLıcek Bı Program yada Yontem aRıorum Bu Konuda BıLgısı oLan vaRs Yardımcı oLsun Lutfen smdıden TesekkurLer
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #517929
|
port kırma gibi bir olay yok. portlarında şifre yok ise direk giriş yapılabilir. şifreli isede decode eden programın olması lazım.
Ben sana Port Bulma Yolunu Söyleyim. Gireceğin yere Webden giriyorSun ve Daha sonra " başlat>çalıştır > cmd> netstat - an " yazıyoSUn. bu komut ile bağlı olduğun ipleri göreceksin. ve hangisinin o sitenin ipi olduğunu öğrenmek içinde mIRC Scriptinde /dns irc.siteadi.com yapacaksın. Çıkan ipe dos ekranından bakacaksın. karşısındaki port web portudur. Bu web portunu bulmak için yapabileceğin bir yöntem. ama genelde şifre korlar. Diğer portllara bakmak istiyorSanda port scanner adında bir program olması lazım. her portu veriyor sana. Bazen eggdrop botları girmesi için veya yanlışlık, unutkanlık sonucunda açık port bırakabilmektedeler. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=449252 Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
BunLaRı BıLıorum SağoLasın ama Bana Bu Port Lara KonuLan Şifreyi Decode EdebiLeceqim bi Program yada Yontem aRıorum Bunu yapanLar var ama nsıL yaptıklarını söLemıyorlar mesala söle söleyım benım takıldıqım ırc sunucusunun 1888 web giriş portunun şifresi elımde mevcut bu sıfreleri kendım decode edebıleceqim cozebileceğim bı yontem yada program arıorum bu konuda bılgısı olan varsa yardımını beklıorum simdiden tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #545705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -8130
|
ben biliyorum ve serverin şifresini kırıp serverin kendi identi ile servere bot atabiliyorum sayısızca özelden yazarsan yardımcı olurum
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
cevabını ve yardımını beklıyorum kardesım ve ustelık bu ıslerle ugrasan kısılerın cogunun olmadıgı bı konu ve cogu sunucuya bot sokamıolar sorunuda sadece proxy lerde sanıolar....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #560942
|
SeLamın aLeyküm kArdeŞ Aynı Sorun ßende dE vAr Ama ߀n Şifreyi kırıorum Sıkıntı y0k Ama ßaŞka ßi port daha vAr yni Şifre qEcerSiz oLuor Onu naSıL Cözücem .? ßana yArdımcı oLurSanız sEvinirim ..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
Bot sokmaya calısıcan zaman sifresini buldugun port un baglantı bılgılerınıde kullanman gerekır yanı identi setname gibi ve en onemlısı sağlam proxy ler Ancak sımdılerde bazı sunucularda proxy korumaları bulnmakda iplerınız cok saglam bıle olmus olsa bı kac sanıye baglı kalıp zline yıorlar o yuzden dıkkat etmek lazım ve sansa korumanın kapalı oldugunda ıslem yapmak gerekır...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Eset Nod 32 Key Arama, Programı Çalıştırın ve Size 100 Adet Güncel Eset Nod 32 Şfresi | ankaRAP+ | Güvenlik Programları | 27 | 01-10-2011 20:45 |
| Trojaların Port Listesi | seybat | Trojans/Viruses/Worms | 6 | 13-07-2006 23:47 |
| --->tt Net Şİfrelerİ KoŞ<---- | Hydr0gen | Accounts | 12 | 12-07-2006 17:56 |
| Port nedir? | Pirena | Vulnerabilities - Güvenlik Açıkları | 1 | 09-07-2006 20:26 |
| +0-65535 Trojan Portlari+ | karaqedi | Yardım | 6 | 24-01-2006 10:16 |
|
|