Port TespitiMerhaba, Kullanmakta olduğum bağlantı bir firewall cihazı üzerinden internete çıkıyor. Bazı portlar firewall da engellenmiş ve bu portlar üzerinden bağlanılan siteler ve/veya çalışan uygulamaları kullanamıyorum. Sizden ricam bağlantımı test ederek
Konu muhyiddin tarafından açılmış, 343 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Port Tespiti konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 343. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #408522
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba,
Kullanmakta olduğum bağlantı bir firewall cihazı üzerinden internete çıkıyor. Bazı portlar firewall da engellenmiş ve bu portlar üzerinden bağlanılan siteler ve/veya çalışan uygulamaları kullanamıyorum. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=337424 Sizden ricam bağlantımı test ederek hangi portların engellenmiş olduğunu, hangi portlardan bağlanılmasının engellendiğini gösteren bir program önermeniz. Yardımınız için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Herhangibi bir port tarama programı ile kendi ip'iniz yazıp test edebilirsiniz super scanner programını öneririm forumda mevcut
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #408522
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
Belirttiğiniz program ile makineye dışarıdan gelen bağlantılar için açık olan portları test etme imkanı var sanırım. Benim istediğim benim bilgisayarımdan dışarı çıkışlarda hangi portların açık ve hangi portların kapalı olduğunu öğrenmek. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Trojan Port Listesi | Müfettiş | Trojans/Viruses/Worms | 3 | 22-01-2008 19:42 |
| Hangİ Program Hangİ Portu Kullanir | arkay | Genel Bilgisayar Güvenliği | 6 | 22-12-2006 19:51 |
| açık portları kullanan trojanlar | SpeSific | Mail Hacking ve Güvenlik | 4 | 22-02-2006 02:26 |
| +0-65535 Trojan Portlari+ | karaqedi | Yardım | 6 | 24-01-2006 10:16 |
| Trojan listesi | Am€LE | Programlar | 5 | 06-11-2005 21:39 |
|
|