portable programların serialleri nasıl bulurumportable programların içindeki lisans kodunu nasıl çıkarabilirim program açılıyor abaut dediğimde registered to ..... sadece isim yazıyor bana serial numarasıda lazım o sorguda ismi yazan kişi zaten seri numarasını girmemişmidir
Konu AT4RE tarafından açılmış, 502 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
portable programların serialleri nasıl bulurum konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 502. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #371075 Yer: ParaDiSe
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21300
|
portable programların içindeki lisans kodunu nasıl çıkarabilirim program açılıyor abaut dediğimde registered to ..... sadece isim yazıyor bana serial numarasıda lazım o sorguda ismi yazan kişi zaten seri numarasını girmemişmidir ki
ollydbg programlarıyla serial nasıl bulunuyor ben bir türlü yapamadım sofware programda seriali sorgulayan satır nasıl by pass edilir ve crack niçin programının boyutundan küçük yada büyük bazende eşit oluyor ve cracki ollydbg açsam nasıl bulurum hex le bulduğum serial numaraları oldu fakak ollydbg çok karışık |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
Alıntı:
ollydebugger programını öğrenmen lazım...bunlardan başlayabilirsin; [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #371075 Yer: ParaDiSe
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21300
|
iki link içinde sağolun birici link çok büyük indirip kullanan varsa ve işe yarıyorsa indireyim ikinci link çok hoşuma gitte yapanın ellerine sağlık....
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|