Power düğmesine basınca power çalışıyor sistem devreye girerken birden power duruyor?İstanbuldan bugün kargoyla arkın pcsini aldım Şimdi kurdum power düğmesine basıyorum Sistem çalışmaya başlıyor Sistem Tam devreye girecekken power suply kendini kapatıyor Bios pilini sıfırladım olmadı. Ram değiştirdim sorun ramdede
Konu Can-DMYO tarafından açılmış, 380 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Power düğmesine basınca power çalışıyor sistem devreye girerken birden power duruyor? konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 380. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #410673 Yer: Mersin
Karma etkisi: 610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60726
|
İstanbuldan bugün kargoyla arkın pcsini aldım
Şimdi kurdum power düğmesine basıyorum Sistem çalışmaya başlıyor Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=477778 Sistem Tam devreye girecekken power suply kendini kapatıyor Bios pilini sıfırladım olmadı. Ram değiştirdim sorun ramdede değil Power suplayı kısa devre yaparak çalıştırdım sorun ondada değil Anakartta yeni zaten Bağlantılara baktım ordada sorun bulamadım Bana sistem çökmüş durumda dedi bu problemin sistemin çökmüş olmasıyla bir alakası olamaz değilmi? Bir türlü nedeni saptayamadım yardımlarınızı bekliyorum |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #388974 Yer: Yemez
Karma etkisi: 5642
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 563823
|
Alıntı:
Sistem cokmuş olsa yeniden flan başlatir ama komple kapanma olmaz. Ctrl+alt+ Dlete yeniden baslatin flan cikar HDD gormese başka bir hata veriyor.. Ram lerndende olsa yine komple bi kapanma olmaz. Açilir siyah ekranda kalir. Bios ekranina flan girmeyi denedinzmi oraya girncede kapanma oluyormu. Yani format atma şansinz flan varmi. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
power düğmesine basıyorsunuz siyah ekran geliyor ve aanında güç kesiliyor kapanıyor
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #388974 Yer: Yemez
Karma etkisi: 5642
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 563823
|
Alıntı:
Birde Arkadaşiniz gonderdigi zaman calişir durumdamiydi. Çalişiyorsa Kargo sirasinda bi darbe flan almiş olmali... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
Sadece işletim sisteminin çöktüğünü söyledi pcden az çok anlıyorum
bende kargoda gelirken bir hatadan şüpheleniyorum ama sorunu hala bulamadım .s |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34276 Yer: WardoM
Karma etkisi: 8989
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 898063
|
benim anakart tamirden geldikten sonra aynı sorun oluştu.
tekrar yolladım bende... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
sistem çökmesiyle ne alaka
.bence başka bir psu, takın pc ye çalıştırmayı deneyin, sorun psu gibi duruyor... +bağlantıları doğru yaptığınıza emin olun,(psu bağlarken, anakartın kitapçığına bakın ). olmazsa bu işte çalışan birinden yardım isteyin |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34276 Yer: WardoM
Karma etkisi: 8989
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 898063
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #536273
Karma etkisi: 277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27584
|
Merhaba ben pcmde aynı sorunu yaşıyorum 2-3 denemede açılıyor açılınca kapanma olmuyor. ama kapatırken şu program var yinede kapatmak istiyormusunuz hatasını alıyorum. hepsini kapatıp kapatmayı deneyince aynı hatayı alıyorum. forumda kirlilik olmasın diye buraya yazayım dedim. şimdiden tşk Özelden gönderirseniz sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Your uninstaller pro gibi bir kaldirma yazilimi deneyebilirsiniz,sisteminizi guncel bir antivirus programınızla tarayın bir virus varmı .Varsa temizleyip tekrar kaldirmayi deneyin. 2-3 denemede açılıyor dediğinize gore virus gibi duruyor Hiç biri olmadiysa Son çarede kurtarın verilerinizi atin formati (genelde bolca yaptiğim birşeydir ama sürekli atilmasini önermiyorum harddiskte sorunlara yol açabilir bilginize! )Not:Bilgisayarı kendi basına ogrenen biriyim eger bir yerde hatam olduysa duzeltirseniz memnun olurum. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Jam Power Screen Capture v7.1.0.264 Jam Power Screen Capture v7.1.0.264 | ozhanoz | Programlar | 0 | 18-08-2010 13:38 |
| Power Screen Capture 7.1.0.71 | volkan_al | Programlar | 1 | 21-11-2009 00:15 |
| Switching Power Supplies A to Z | TechniQue | E-book | 0 | 23-11-2007 05:25 |
| Microsoft Outlook Express | .::Lord42::. | İşletim Sistemleri | 2 | 24-10-2007 12:03 |
|
|