Powermill 10 Takım Yolu HatasıArkadaslar bir parca veya kalıp işlerken ilk bi kac takım yolu problemsiz takım yolu devam ederken orneğin constant z finising ile finis atıcam hesaplattığım anda o constant z finising bi
Konu ulutan tarafından açılmış, 164 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Powermill 10 Takım Yolu Hatası konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 164. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #571323
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaslar bir parca veya kalıp işlerken ilk bi kac takım yolu problemsiz takım yolu devam ederken orneğin constant z finising ile finis atıcam hesaplattığım anda o constant z finising bi anda raster finising stratejisine dönüşüyor bu problemle karsılasan arkadaslar varmı acaba yada neden böyle birşey olabilir pc xp bu arada yardım pls.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350504
Karma etkisi: 244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 24173
|
2010 versiyonun cracında sorun var bence sil pm10 yukle
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #334576
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
herkeze merhaba. powermill2010'u yükledim kurulumu da yaptım, program açıldı buraya kadar sorun yok. kaba işleme yaptım hesapladı, ikinci kabayı hesapladı devam eden işlerde ara kaba ve finişleri hesaplamıyor. ilgili işleme stratejilerinden ve gerekli değerler verildiği halde hesapla dedğinde hesaplamaya çok az başlıyor ve duruyor. takımyolu üzerinde sarı soru işaredi var, başkada hesaplamamasıyla ilgili hiçbir uyarı vermiyor. başka bilgirayarda hesaplıyor kullandığım laptopta hesaplamıyor. diğer bilgisayarın özelliklerine bakıldığında kullandığım laptop çok daha iyi (4gb ram, i5 2.67ghz, 64bit, acer marka paltop).
bu sorunla çok uğraştım, çözmek için şunları yaptım: başka pcde yapılan programı laptopta açtım. bir parça için finiş dahil (powemill10'da) tüm takım yolları hesaplatılmış programların 2010da açtım. simulasyonlarını yaptım, herşey sorunsuz gözüküyor. sonra bu hesaplanan takımyollarında kullanılan değerlere ve stratejilerin de aynısı kullanılarak kabadan başlayarak 2010da hesaplıyorum olmuyor. yukaraıda belirtiğim gibi anlayamadığım bir nedenden dolayı hesaplamıyor. belki çözüm olur diye windows7 home adition yüklüydü, ultimate'ye çevirdim. pm2010'u kurdum yine aynı.. belki sorun 2010'dadır dedik pm10' yükledim fakat aynı hesaplamama problemi devam ediyor. çözüm olur diye program kısayolu üzerine sağ tuş>uyumluluk>bu programı çalıştıracağı uyumluluk modu bölümünden Windows xp sp3 diyorum, yine hesaplamıyor. powermilli yeni kullanmaya başlıyorum. öğrenmek için çok çaba sarfettim. nekadar eğitim vidyosu varsa gözden geçirdim. kullanan kişilerin yanında kendimi geliştirmek adına onların yaptıkları işleri takip ediyorum bizzat yanlarında durarak. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521893 yıllarca bu proğramdan cam yapmış kişiler de dahil bu hesaplamama sorununa anlam veremiyor. açıkçası bunca emekten sonra hesaplamamsı zoruma gidiyor. bu problemle karşılaşan başka kişiler var mı ve çözüm adına yapılacak başka fikiri olanlar var mı? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350504
Karma etkisi: 244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 24173
|
yukarıda dedigim gibi pm2010 versiyonun cracında sorun var.
ben yıllardır kullanıyorum 6 versiyonundan beri belki benden daha eskilerde vardır... şu anda ise hala pm10 versiyonunu kullanıyorum.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521893 işletim sistemi olarakta hem xp, hem win7 32, hemde win7 64 bitle çalışıyorum senin dedigin hiçbir sorunla karşılaşmadım xp kurup bir dene derim umarım olur... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 53 yıllık ligin rekorları | HasretGÜMÜŞ | Spor Genel | 1 | 10-09-2011 17:21 |
| Süper Lig'in "en"leri.. | ysunshine | Spor Genel | 5 | 09-08-2010 20:59 |
| En havalı takım Beşiktaş | Fоx | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 11 | 02-08-2010 12:51 |
| Rijkaard: İyi şeyler başarmak için geldim | karahan09 | Fenerbahçe - Galatasaray | 6 | 07-09-2009 21:40 |
| CaNiXTR | Fenerbahçe - Galatasaray | 10 | 03-03-2007 12:00 | |
|
|