Powersupply mi? Anakart mı?merhaba arkadaşlar... yardımmmmmm yandımmmmmm lütfeeennnn noooluurrrrr diye başlık atmadım..... Her bilgisayar kullanıcısı gibi benim bilgisayarda problemlerim var.... hele birazda meraklı olupta karıştırıyorsak demi? benim bilgisayar bu aralar iiice sapıttı... Önce
Konu cobannx tarafından açılmış, 205 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Powersupply mi? Anakart mı? konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 205. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107881 Yer: HATAY
Karma etkisi: 258
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25257
|
merhaba arkadaşlar...
yardımmmmmm yandımmmmmm lütfeeennnn noooluurrrrr diye başlık atmadım..... Her bilgisayar kullanıcısı gibi benim bilgisayarda problemlerim var.... hele birazda meraklı olupta karıştırıyorsak demi? benim bilgisayar bu aralar iiice sapıttı... Önce monitörde başlat menüsü saate kadar alt kısımda çizgiler belirdi 3 bilgisayarda denedim olmadı.... garantiye gönderdim.... Şimdi bilgisayarı açma düğmesine basıyorum. kasada fanlar çalışıyor, ama monitöre görüntü aktarmıyor başka ses seda yok.... ekran kartını (8600GTS ddr3) söküyorum, bilgisayar onboard ekrandan açılıyor. kapattığımda ram okuma hatası veriyor 2. ram söküyorum. bu sefer açılıyor. resetlendiğinde powersupply girişinden statik elektiriği alınca bacakları birbirine şasi yaptırınca) çalışıyor.. şimdi kapmaya korkuyorum... ya açılmazsa.... bilgisayarın açılmadığı her an işlemci ve powersup fanları çalışıyor... şimdi akıl bekliyorum işyerleri kapanmadan verin gidip alayım.... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=320854 e6550 intel g31buc king.1+1 ddr2 800 gefor.8600gts ddr3 320 sata Düzenleyen cobannx : 02-11-2009 at 16:02. Sebep: sistem verileri |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Önce bios'u resetleyip bir deneyin bence.
Tüm aldığınız hatalar anakartta birleşiyor. Bence orda bir sıkıntı var. Yada bir servise gösterin parçaları tek tek kontrol etsinler. Onlarda farklı parça deneme imkanı olduğu için soruna daha çabuk ulaşırlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
bios güncelleme yapıp sonucu tekrar yazarım...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #356797 Yer: istanbul
Karma etkisi: 1069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 106691
|
İstersenzi bi Bilgisayarcı arkadasınız varsa yada pc nize uyan bir başka pc yakınızınki varsa yanına goturup PS yada anakart cıkarıp yada butun parcaları tek tek test edip sorunu bulup bi yeni parca alıp kurtulursunuz
Tabi Bilgisayardan Anlııyorsanız Kısa yolu bir Bilgisayarcı Arkadasınıza Da Goturebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
bios güncelledim powersupply normale döndü.... ram okuma problemli 1-3 de okuyor.. kasada elektrik kaçağı var.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|