Premium Cookie destekli wget scriptiGüncelleme v1.2 - 08.01.2012 -Menü döngüsü eklendi.Dosya indirmeyi başlattığınızda veya cookie ekleme/yenileme yaptığınızda daha önceki sürümde programdan direk çıkıyordunuz.Bu sürümde ana menüye yönleniyorsunuz.Her işlem için scripti tekrar çalıştırmaya gerek yok.
Konu scqo tarafından açılmış, 270 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Premium Cookie destekli wget scripti konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 270. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3240
Karma etkisi: 234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22685
|
Güncelleme v1.2 - 08.01.2012
-Menü döngüsü eklendi.Dosya indirmeyi başlattığınızda veya cookie ekleme/yenileme yaptığınızda daha önceki sürümde programdan direk çıkıyordunuz.Bu sürümde ana menüye yönleniyorsunuz.Her işlem için scripti tekrar çalıştırmaya gerek yok. -Cookie'lerin tutulduğu cookies dosyası bundan sonra "/home/kullanıcı adınız/" klasörü altında oluşturulacak.Script'i açıp ilk defa cookie eklemeye çalıştığınızda "sed: can't read /home/kullanıcı adınız/cookies: No such file or directory" şeklinde bir hata verebilir entere basıp ana menüye dönün.Cookies dosyası oluşturuluyor herhangi bir sıkıntı yok. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=514825 Premium Wget Script v1.2 - MirrorCreator linki 07.01.2012 - Hotfile cookie ekleme menüsü düzeltildi Güncelleme v1.1 Bir önceki versiyonu biraz geliştirdim.Yalnız bilen birileri bana wget ile kullanıcı adı ve şifre girerek nasıl indirileceğini söylerse sevinirim.Scripti daha da geliştirebilirim. Özellikler: - Cookie değerleri /var/cookies.txt dosyası içine kaydediliyor. - Tüm değerleri .txt dosyasından okuduğu için her seferinde cookie girmek zorunda değilsiniz.Linki yapıştırıp indirmeye başlıyorsunuz. - Ve en güzeli, cookie güncelleme.Eski değer silinip yerine yenisi yazılıyor.Böylece cookie dosyası şişmiyor. İndirme klasörü değişmedi tüm dosyaları yine /var/www klasörüne iniyor. Şimdilik en bilinen upload sitelerini ekledim.İsteyen kendisi ekleyebilir. Filesonic Wupload Fileserve Rapidshare Megaupload Hotfile -------------------------------------------------------------------------------- Bir önceki konumda başkasının scriptini modifiye etmiştim.Bu sefer scripti ben yazdım İnternette dağıtılan premium cookie kodunu giriyorsunuz,ardından indirmek istediğiniz linki giriyorsunuz.Entere bastığınızda dosyanız /var/www klasörüne inmeye başlıyor.Kolay gelsin. Düzenleyen scqo : 08-01-2012 at 02:34. Sebep: bir güncelleme daha |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
|
yukarı ! Güncelleme var.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
Bir güncelleme daha var.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Toplu Cookie Girme Scripti (basit bir cookie kullanma yöntemi) | captcha_xd | Accounts | 12 | 20-02-2012 10:55 |
| Premium Cookie Finder + Cookie Checker [Hotfile-Filesonic-Megaupload-Oron] Katılımsız | faruk8181 | Programlar | 0 | 08-08-2011 17:27 |
| Multi Cookie Premium Genarator 2011 Nette ilk | son_hayal | Accounts | 12 | 09-02-2011 00:43 |
|
|