Program yazma bakmadan geÇmeyİn!!!Mrb arkadaslar ben uzun süredir netten bir emlak takip proıgamı arıyorum ama bir türlü bulamadım bulduysamda ya ingilizce oldu yada çok karmaşık bu yüzden bende kendi programımı yazmak istiyorum ama
Konu im_mortal tarafından açılmış, 726 kişi tarafından görüntülenip, 20 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Program yazma bakmadan geÇmeyİn!!! konusundaki toplam yorum: 20, okunma sayısı: 726. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5406
Karma etkisi: 230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22222
|
Mrb arkadaslar ben uzun süredir netten bir emlak takip proıgamı arıyorum ama bir türlü bulamadım bulduysamda ya ingilizce oldu yada çok karmaşık bu yüzden bende kendi programımı yazmak istiyorum ama malesef hiç bir bilgim yok hangi prog. dilini kullanıcam nasıl başlıyıcam bana yardım ederseniz sevinirim saygılar......
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Emlakçı mısın ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Yani şöyle bir durum var, eğer emlakçı ise bir yazılım satın alması gerekiyor diye biliyorum.En azından satın alması daha doğru bir davranış olur.
Herkes ekmek yesin derdindeyim ben, başka tavşanlı falan bir durum yok ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14562
Karma etkisi: 608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60025
|
herkez her aradıgını bulamadıgında kendim program yazarım deseydi, herkez'in kendine özel bir windowsu olurdu
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
Alıntı:
"herkes" bir de.Düzenleyen Jeal0usy : 28-08-2011 at 14:12. |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
hemide tavşanla![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
Şu "
" hareketin hiç bir samimiyeti yok bence.Ben gidiyorum. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #314636 Yer: Zombie Nation
Karma etkisi: 10975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1096923
|
bence sakin olun
böyle bir şeyin kolay olmadığını kendi görsün vazgeçip vazgeçmemek ona kalsın |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
arkadaslar ben bu forumun cok eski üyelerinden biriyim sadece soru birşeyler hakkında bilgi edinmek için bir konu açtım herkes birşeyler yazmış amaç burada bu platform altında biribirimize yardımcı olmak değilmi ben cok emlak programı inceledim hepside ara karışık bende bu yola baş vurdum sizdende yardım istedim kalkıp bana sen yapamazsın cok zor iş biz yapalım derseniz saygı duyarım ama boş boş yorum yazmayın...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #175048 Yer: Bahçelievler
Karma etkisi: 8725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 871837
|
en basiti visual basic 6 ile yaparsın. Ancak tabii tecrübe gerekli bunları yapmak için.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130925 Yer: !stanbul
Karma etkisi: 5166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 516048
|
Basit bir şekilde açıklanamayacağı için sadece yüzeysel olarak bilgi verilebilir. hangi programlama dilini kullandığınızın pek bir önemi yok ama .net framework ile çalışan programlama dillerini tercih etmeniz, daha hızlı hazırlamanızı sağlayacaktır. yüz satır kod yazarak oluşturduğunuz bir bölümü, sadece mause kullanarak hızlı bir şekilde hazırlayabiliyorsunuz. Programlama hakkında hiç bilginiz olmasa bile, .net framework kullanarak, izleyeceğiniz videolu anlatımlar ile veri tabanında işlem yapan bir uygulama hazırlayabilirsiniz. Ama hatasız ve iyi bir seviyeye getirmeniz için uzun zaman harcamanız ve programlama konusunda iyi bir seviyeye gelmeniz gerekecektir. ilk olarak visual studio 2010 kurarak başlayabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #430584 Yer: Lan Game?
Karma etkisi: 973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 96832
|
Abicim yeni fikirlere ve yeni akımlara açık olalım..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=500303 Heh biri şimdi emlak programı yapmış? Ee o yapmış , bu arkadaş yapamaz mı? Ee bitek o yapmış maliyeti yüksek olmaz mı? Bence uğraşıp , kendisinin yapmak istemesi çok güzel. Zaten demiyor bana bulun verin diye , onun için herkesin hakkıydı bilmem parasıydı yok bacağım yok başım bilmem nerem demeye gerek yok. Tam gaz devam kardeşim , inş yaparsın istediğini.. |
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Alıntı:
arkadslar verdiğiniz güzel cevaplar için teşşekkür ediyorum.... aslında biraz inat meselesi oldu nedenmi: nette emlak programlarına 1 yıll kiralıyor 500 tele istiyorlar aynı ağ olsa dahi birden fazla bilgisayara bağlaman fiyat farkı yaratıyor bende bu sebepten dolayı böyle birşey yapmak istedim saygılar..... |
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #517597 Yer: İm Yurdum WARDOM :)
Karma etkisi: 1632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 163037
|
kursda alıstırma olsun dıye yapmıstık cok basıt bısı daire bilgleri gırıyordun ılk basta sonra krıalık yazında kıralık daıreler satılık yazında satılık daireler gelıyor ama cok basıt bı prgoramdı siyah ekranda felan caslıyordu ısıne yarasa tkrar bulabılrıım
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Karışık Torrent Site Accountları - Kapan Alır | marlboro__ | Accounts | 115 | 24-05-2011 14:28 |
| Dev Program Arşivi 2009-2010 Full | turk182m_1 | Programlar | 0 | 15-10-2010 23:20 |
| NosleeP Karısık Logs | NosleeP++ | Accounts | 13 | 10-03-2010 18:35 |
| bakmadan GEcmeyiN İStemediĞiniz kadar ProGram Seçmece Bunlar!! | Chaqma ßLaCq | Çöp Kutusu | 7 | 02-08-2006 19:24 |
|
|