Programcı ilanları!Sevgili Wardom Üyeleri, Bu bölümde ASP - PHP - JSCRIPT - FLASH vs gibi program ve programlama dilleri konusunda uzmanlaşan arkadaslarla direkt irtibat kurabilirsiniz. Ya da ilanları değerlendiren programcı arkadaslar,
Konu zuken tarafından açılmış, 4620 kişi tarafından görüntülenip, 30 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Programcı ilanları! konusundaki toplam yorum: 30, okunma sayısı: 4620. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1561
Karma etkisi: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1476
|
Sevgili Wardom Üyeleri,
Bu bölümde ASP - PHP - JSCRIPT - FLASH vs gibi program ve programlama dilleri konusunda uzmanlaşan arkadaslarla direkt irtibat kurabilirsiniz. Ya da ilanları değerlendiren programcı arkadaslar, ilan sahibi ile iletişim kurabilir. - Programcı arayan - İş arayan programcılar bu bölüme yazabilir veya CV bırakabilir.. Amacımız : Script yada alt yapı hazırlatmak isteyen üyelere yardımcı olmak ve programcı arkadaslarımıza gelir kapısı açmak. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=28744 Ve de kaliteyi artırmak.. LÜtfen kurallarımıza uygun hareket ediniz. İyi FOrumlamlar Düzenleyen zuken : 30-10-2005 at 02:58. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64714
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ASP , PHP, FLASH (Action Script) konularında (Hepsi birlikte değil, ama, ASP-FLASH ya da PHP-FLASH şeklinde olması şart), UZMAN bir arkadaş, "İYİ PARA" kazanmak isterse bana ulaşsın.
mail ve MSN adresim wolksan@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64777 Yer: İzmir
Karma etkisi: 234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22737
|
Arkadaşlar Bana PHP konusunda Yardimci olabilir misiniz? mesela : herhangi bir e-book yada Kaynak site de olabilir .. hedefim hazir kod degil öğrenmektir... Eğer ilgilenen arkadaş olursa çok memnun olacağim..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
arkadaşlar bolumu ile ilgili davranın lütfen.Yerı burası degıl.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57498
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 16
|
flash ve html le web site tasarımı yapıyorum
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #1460 Yer: Sefaköy
Karma etkisi: 18
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1067
|
Hertürlü Html site tasarlanır grafik tasarımı katalog(dinamik veya html)
Hertürlü script kodlama asp php(asp ile kodlanmış %100 el emeği scriptlerime bakmalısınız) Hertürlü teknik destek vbulletin phpbb phpnuke mambo jjoomla veya herhangibi hazır script üzerine. Hertürlü çalıştırılabilir program.(C++, visual basic, delphi gerekirse pascal ile) Fiyatlar gayet uygundur istenmesi halinde fatura kesmeyede hazırım. PoYRaZ farkı ile güvenli gücü hissedin... İletişim için pm atın msn vereyim profildekini kullanmıyorum. Düzenleyen PoYRaZ : 31-05-2006 at 16:45. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
|
Arkadaşlar
PHP veya .net ile kodlanacak net uzerınden otomosyon program tarzı yapacak profosyenel bır programcı aranıyor.Zamanım olmadıgı ıcın ısteyen kısılere yonlendırecem.Komisyon filan aldıgımı dusunmeyın cunku ortagımın ısı Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=28744 ama baya gelısmıs bısey aslında basıt ama zahmetlı.Script editlenmıyecek sımdıden gelmeyın eger isteyen arkadaslar varsa pm atsınlar.Ucreti 300 ytl. Gercekten zamanım olmadıgı ıcın buraya yazdım.Basımda daha buyugu var ![]() saygılar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak
|
FLASHLA web siteleri için isteğe özel haraketli logolar ve animasyonlar yapıyorum.Fiyat: sadece 30 YTL
![]() İsteyen pm atabilir. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73597
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -3547
|
MİCROSOFT MCSD.NET (microsoft yazılım müh.)
UZMANLIK ALANLARIM • .NET programlama dilleri, Visual Basic.NET, ASP.NET, ADO.NET • Internet Programcılığı • Object Oriented modelleme ve tasarım teknikleri • COM +, Remoting • IIS 6.0 • XML Web Servisleri • XML • Visual Studio .NET • .NET Framework • Veritabanı prensipleri, prosedürleri ve performans faktörleri • MS Access, SQL Server gibi çeşitli büyüklükteki veri tabanı programları • Veritabanı ve yazılım güvenlik prosedürleri ve stratejileri Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=28744 • İlişkisel Veritabanı Teorisi • Projelendirme ve problem çözme teknikleri 2 yıl iş tecrübem var şuan çalışıyorum istediğim net maaş 3000 ytl |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73362
![]() Karma: 10
|
Sanal post sistemi kurabilecek, deneyimli, gelişime açık programcı arıyoruz. 0212 6107324 numaralı telefondan bize ulaşabilir. AVRUPADATA Yüksek maaş ve sigorta yapılır.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Hızlı Çırak
|
slm,
tasarımcı yada programcı olarak iş arıyorum, html,dreamweaver,flash,asp,access,vb script biliyorum(asp access bağlantısında bazen hazır kodlarla çalışıyorum),üniversite mezunuyum sitem 1) http://alphagan.brinkster.net/ sitem 2) http://www.geocities.com/x_xshadex_x/Untitled-4.swf Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=28744 1. site forum sitesi (tfc oyunu üzerine) bu siteyi basit bir ziyaretçi defterinin kodlarıyla yaptım,yakında üyelik sistemide ekliyecem (kodların forum sitesine göre geliştirilmesi,tasarım ve flash öğeleri tamamen bana aittir) 2. sitenin tasarımını tamamen flashla yaptım. Şu an iş tecrübesi edinebilmek ve pratik yapmak için asgari ücret+ssk ile çalışmayı düşünüyorum. İstanbul Kadıköy tarafında oturuyorum. E-mail = data_0x01@hotmail.com ilginiz için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1208
![]() Karma: 11
|
sitem 2)
http://www.geocities.com/x_xshadex_x/Untitled-4.swf TEMP sadece söylemek istedim ortamı germek gibi bi amacım yok hehe |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40081 Yer: in my CodeS
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 107
|
Php, aspX, Ajax
Script ve Web Sitesi hazırlarız... Ayrıca, BENİM BİR FİKRİM VAR! diyen herkese kapımız açık. Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #38032 Yer: Bilmem Ki!
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 227
|
1 numarasın zukenim....
![]() php konusunda danışın. nirvana_scs@hotmail.com ![]() çalışmaya devam.... teşekkürler... Düzenleyen @51m©@n : 01-09-2006 at 01:05. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|